Литекс - Левски
Модератори: ники, Methuselah
Геле, моля ти се купи си утре в-к "7 дни спорт" и много внимателно прочети витрината за мача. Ако все пак не ти се дават 60 стотинки, аз ще ти я напиша тук. В скоби ти пиша резултатите от първото полувреме, защото нали за него ставаше дума. Моля те виж внимателно.
Удари
Левски 16 (9)
Литекс 6 (2)
Точни
Левски 9 (3)
Литекс 3 (1)
Неточни
Левски 7 (6)
Литекс 3 (1)
Корнери
Левски 11 (5)
Литекс 1 (1)
Е, извинявай, ама при тези показатели май не аз съм сложил сините очила, а вие умаловажавате успеха на Левски. За разлика от вас, аз говоря с факти. Това, което е станало на терена действително. Всеки може да си говори, каквото си иска, ама всичко е празни приказки, ако нями факти.
Удари
Левски 16 (9)
Литекс 6 (2)
Точни
Левски 9 (3)
Литекс 3 (1)
Неточни
Левски 7 (6)
Литекс 3 (1)
Корнери
Левски 11 (5)
Литекс 1 (1)
Е, извинявай, ама при тези показатели май не аз съм сложил сините очила, а вие умаловажавате успеха на Левски. За разлика от вас, аз говоря с факти. Това, което е станало на терена действително. Всеки може да си говори, каквото си иска, ама всичко е празни приказки, ако нями факти.
Да живее отбора на Форум СУ
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Статистиката вероятно е така, както казваш - приемам го на доверие, защото си ми приятел и вярвам, че няма да ме излъжеш. Аз не съм водил статистика, но това са само част от фактите, които излагаш - има неща, които не можеш да сметнеш, като брой точни/неточни пасове, процентно владеене на топката - просто това е само за компютър.
Но аз приемам, че това, което казваш е истина.
Както виждаш сам обаче, за първата част ударите към двете врати са 3:1, което е що-годе равностойно... Не забравяй обаче, че единия от дия 3 удара е от дузпата...
Факт е обаче, че нищо не каза за червения картон и дузпата, която беше измислена от съдията.
---
Говорейки за статистика, имам два МНОГО важни въпроса към теб:
1. Колко дузпи са свирени ПРОТИВ "Левски" този сезон?
2. Колко дузпи са свирени ЗА "Левски" този сезон?
---
Аз предлагам да напишем по още 1-2 поста максимум, след което да преустановим дискусията, че много взе да се разводнява.
Признавам, че вероятно и аз съм бил афектиран, та може да съм се изказал остричко на места...
Но аз приемам, че това, което казваш е истина.
Както виждаш сам обаче, за първата част ударите към двете врати са 3:1, което е що-годе равностойно... Не забравяй обаче, че единия от дия 3 удара е от дузпата...
Факт е обаче, че нищо не каза за червения картон и дузпата, която беше измислена от съдията.
---
---
Аз предлагам да напишем по още 1-2 поста максимум, след което да преустановим дискусията, че много взе да се разводнява.
Признавам, че вероятно и аз съм бил афектиран, та може да съм се изказал остричко на места...
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
За дузпата вече казах. Видя ми се супер смешна, но трябва да видя повторение, може пък да е имало закачане. Но не виждам какво значение има 1 дузпа при 6:2. Червеният картон абсолютно категоричен. Без никакво оспорване. ЕДва ли има по-сигурен картон този сезон. Каза го цялата редакция на вестника ми, която е 80% чорбари. Или може би не разбират от футболFeverNew написа:Факт е обаче, че нищо не каза за червения картон и дузпата, която беше измислена от съдията.
---
По въпроса с дузпите. Ами ще се свирят, ако ще и 100 дузпи, ако ги има. Стилът на Левски е такъв, че има предпоставки технични играчи като Йовов, Телкийски, Бардон да бъдат чeсто фаулолирани в наказателното поле. Не може да се отрече, че не всички дузпи са били 100-тови. Това е нормално. По цял свят се дават смешни дузпи. Но аз бих ти отговорил на въпроса с 1 контравъпрос. Надявам се да получа отговор от теб. Срещу нас българските съдии не свирят дузпи, смяташ ти - Колко дузпи бяха свирени срещу Левски в изиграните 27 мача в Европа за последните 2 години?
Да живее отбора на Форум СУ
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Ама като се сложат сините цайси и дузпата какво значение имала...SoNoR написа:Как да няма значение, това беше най-важния момент от срещата, ако мача се беше задържал 0:2Сякаш да казваш, какво ми пука, бараката я направих, ама грешиш, за да си я направил, нали слагаш ОСНОВАТА, а това беше ...за мен ОСНОВАТА, за да биете...

- gusto_maina
- В началото бе словото
- Обратна връзка: