Курсовете по журналистика
Модератор: Boromir
Курсовете по журналистика
Ами извинявам се че създавам специално тема, но така и не намерих някакъв конкретен отговор, та ми се ще да знам.Значи на курсовете по журналистика, които, както разбрах, се провеждат и през юни, какво по-точно се прави?Някаква информация?Пишат се есета или...?Ще съм доволна някой да ми каже, понеже аз предимно залягам над литературата и напоследък даже не мога много да следя новините,та се чудя дали би ми бил от полза.Благодаря предварително!
не бих казала, че тие от полза. На мен не ми беше хич!
Не пишехме никви есета, най-вече имаше лекции по 5 часа на ден, от които нищо е помня. Лекциите бяха за исория на радиото, малко теория за телевизия - все некви неща, които може да намериш и другаде. Най-ваното май беше, че се говореше малко за създаването на евро съюза.
Не пишехме никви есета, най-вече имаше лекции по 5 часа на ден, от които нищо е помня. Лекциите бяха за исория на радиото, малко теория за телевизия - все некви неща, които може да намериш и другаде. Най-ваното май беше, че се говореше малко за създаването на евро съюза.
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
И аз така съм чувала, че става - важно е да си " в час " , защото разговорът се провежда на актуална тема * разбира се *fragile написа:Николко. Ако следиш редовно събитията - си ок, няма какво да учиш. Иначе поне месец да следиш новини, коментари. От всякакви области. Успех!
Успех на всички - но първо литературата
Love, life, meaning ...
OVER