ФФ

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
stelian_hristov
В началото бе словото

ФФ

Мнение от stelian_hristov »

Здравейте.
Радвам се, че пиша в този форум. Мога ли да помоля някой, който учи или е учил във ФФ да ми даде малко информация за него, защото официалната в справочника нишо не ми казва.
Интерсува ме каква може да ти бъде професионалната реализация след като завършиш. Най-често сигурно стават учители, аз не искам да бъда такъв. Мога ли да продължа, например, след защитена докторска дисертация, да работя в БАН?
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Философския факултет ли имаш предвид? :roll: Защото много малко от нас стават учители :lol: Ама и малко отиват да работят в БАН :lol: Въобще уточни се- кой факултет /защото имам съмнения, че може да визираш и ФзФ/, коя специалност и тогава ще си говорим :wink:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
feky
В началото бе словото

ре ФФ

Мнение от feky »

stelian_hristov ти нали не си мислиш, че във ФФ има само философия . Мисля, че трябва да провериш точно за какво става въпрос. При нас има много продуктивни специалности.
Пилетата не са прекосявали пътя. Повтарям! Пилетата НЕ СА прекосявали пътя.
stelian_hristov
В началото бе словото

Философски факултет

Мнение от stelian_hristov »

Правя някои уточнения. Да, философския факултет имам предвид и специалността философия. Какви са бъдещите перспективи пред такъв човек в социално отношение? Благодаря за отговорите. :)
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

Ако питаш само за философия на мен също ми е интересно :roll:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Ами аз имам позната, която завърши Философия. Сега работи в Съюза на артистите като главен експерт :) По принцип, както милион пъти съм казвала, днес няма абсолютно никакво значение какво си завършил! :wink: Но доколкото знам, философия се учи само, ако ти е по сърце и да, повечето се насочват към научна дейност после. А що се отнася до "учителстването"- имат си педагогически профил, който можеш да запишеш по желание. :wink:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

^PrincessA^ написа:По принцип, както милион пъти съм казвала, днес няма абсолютно никакво значение какво си завършил! :wink:
Мдам има нещо такова. Аз съм политология, ама искам да стана астронавт :twisted:
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

За мен по-скоро е Социологически факултет (туй което е на Плиска), защото такива специалности като Социология, Политология, ПА, Култур-я, Евр-стика не попадат под категория философски.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”