Неоварваризъм
Неоварваризъм
Съвременният варваризъм на цивилизацията е свързан със отношението ни към хората и децата - варварско, към отношението ни към отношението ни към дърветата, горите и природата - варварско, със отношенията ни към животните варварско - какво е вашето мнение
това ще ни доведе до дъното - тази джунгла - защото един от основните закони на цивилизацията е спазването на принципа за ентропия - когато подредеността в нея расте тя има бъдеще - дойде ли етапа на джунглата ентропията намалява - хаосът расте и цивилизацията си взима еднопособен билет към смъртта.
[quote="James Moriarty"]законът на джунглата.....винаги е било така и винаги ще бъде.....[/quot
[quote="James Moriarty"]законът на джунглата.....винаги е било така и винаги ще бъде.....[/quot
- Methuselah
- Легендарен флуудър
а
глад и проливане на кръв да е нещо хубаво?
Re: а
а какво добро след края на цивилизацията натрупвана от 15 000 години - едно пълно нищо
april написа:глад и проливане на кръв да е нещо хубаво?
Re: а
вие сякаш отричате себе си господа - столкова лек и надменен поглед - я се посъвземете
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
Apolon ми намирисва на един от онези пичове, които се взимат прекалено насериозно и раздават джъстис, ама само по форумите с привидно ясна позиция.
Та, Аполоне, ако нашият вид се разкара, за Земята ще бъде един щастлив ден. И това ще стане. Много скоро. Само се надявам да не е прекалено.
Жив и здрав.
Та, Аполоне, ако нашият вид се разкара, за Земята ще бъде един щастлив ден. И това ще стане. Много скоро. Само се надявам да не е прекалено.
Жив и здрав.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Fellblade
- От дъжд на вятър
- Специалност: Туризъм
- Курс: втори
- Обратна връзка:
"Скандали, въргали, надути кавали, палежи, грабежи, пиянство, разврат... Без тях да живеем, ще можем - едва ли! Към всичко това ще изпитваме глад..." съжалявам за плагиатството, но по добре не мога да го кажа
ХОРАТА ПРАВЯТ ЖИВОТА ТОЛКОВА ИНТЕРЕСЕН. ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ, ЧЕ ВЪВ ВСЕЛЕНА ПЪЛНА С ТОЛКОВА ЧУДЕСА, ТЕ УСПЯЛИ ДА ИЗМИСЛЯТ СКУКАТА? УДИВИТЕЛНО!
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Неоварваризъм
Преди малко едно тъпо лайно бутна някаква гума, която ми удари колата.Apolon написа:Съвременният варваризъм на цивилизацията е свързан със отношението ни към хората и децата - варварско
Аз слязох и му се разкрещях. Трябваше да го убия просто.
Сега колата ми е със свалена боя и скоро ще ръждяса.
Надявам се, заслужавам похвала, че не съм го удушил намясто това копеленце.
Близалка ли ще ми дадеш?
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!