Приемен изпит за магистратура по МО ?!?

Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

^^1. Неясни и непублични са, доколкото още не са обявени! Сега проблемът в целия СУ са бакалавърските, а не магистърските приеми.
2. Това са проектите на програмите. Такива още няма в ЮФ, специалност МО. Преставам да се повтарям за в бъдеще. Ако някой преподавател от обявилите курсовете не може да чете, те няма да се проведат. Ако някой още не е разбрал това, негов си проблем. :?
Аватар
Leom
Пишете, о, братя

Мнение от Leom »

Joker:
... 2. Това са проектите на програмите. Такива още няма в ЮФ, специалност МО. Преставам да се повтарям за в бъдеще. Ако някой преподавател от обявилите курсовете не може да чете, те няма да се проведат. Ако някой още не е разбрал това, негов си проблем. :?
Нали разбирате, че след като един потребител вече няколко дни ме лъже, както се доказа малко по-горе в дискусията, сега не мога да приемам за вярно това, което Вие пишете, след като не съответства с публикуваното от Софийския университет
Leom:

В справочниците за 2004/2005-а и 2005/2006-а са обявени магистърски програми в специалност Международни отношения на Юридическия факултет със съответните учебни планове, но не пише нищо за приемен изпит - как се кандидатства.
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя
Специалност: МО
Курс: семестриално завършил

Мнение от koppakabbana »

Leom написа:
...
Нали разбирате, че след като един потребител вече няколко дни ме лъже, както се доказа малко по-горе в дискусията, сега не мога да приемам за вярно това, което Вие пишете, след като не съответства с публикуваното от Софийския университет
Leom:

.
[/quote]
В това Ваше твърдение под "един потребител " виждам себе си ? С какво точно Ви излъгах????????????????????????????
Дори Ви споделих част от собствените си действия, за да бъда приета. Още в първият си отговор по темата Ви обясних, че тази година в приема се очакват промени, а Вие обиждате не само мен , но и Университета.
Хайде покажете и докажете "порочните" практики в Университета с главна буква.
Явно има доста голям проблем на вашия втори етаж.
Аватар
Leom
Пишете, о, братя

Мнение от Leom »

koppakabbana:

В това Ваше твърдение под "един потребител " виждам себе си ? С какво точно Ви излъгах????????????????????????????
Дори Ви споделих част от собствените си действия, за да бъда приета. ...
koppakabbana:

... Само ви обяснявам какъв беше приемът, когато аз кандидатствах. ...

... Доколкото разбирам от преподавателите в нашата маг. програма ...

... НЕ Ви дезинформирам, а се опитвам да Ви обясня какъв е бил приемът, когато аз съм кандидатствала и съм приета, дори Ви давам инфо от преподаватели в маг. програма ...

... моето мнение за магистърската програма си го запазвам за собствена консумация.
Отново ви обяснявам изпитът беше по чужд език ...

... ако прочетете предишните ми мнения, ще забележите, че това е моят съвет и начинът , по който аз постъпих ...

Аз съм все още само бакалавър и не Ви разбирам ...
Вече помолих, след като не можете да помогнете не ме занимавайте с глупости.
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя

Мнение от koppakabbana »

:thumbup:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:roll:
Аватар
Leom
Пишете, о, братя

Все пак, може би някой ще помогне ?

Мнение от Leom »

Може би някой, който наистина следва магистратура МО в Юридическия ще сподели как е кандидатствал(а)? ... Или някой от кандидатствалите, но не приети в тази специалност - ако изобщо има такива, в предвид че любезната в каб. 314 явно е упълномощена не просто да предоставя търсената информация, а да задава въпроси, да преценява и да дава неписани указания, като напр. кои са с предимство? ... Или може би някой от завършилите ...?
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя

А все пак май не ти достига Акъл, а той ще ти трябва в СУ!

Мнение от koppakabbana »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Leom-чо,
Опитай да разбереш, все пак, че досега няма магистратура по МО в ЮФ на СУ... :lol:
Възприеми го като работна хипотеза... :lol:
Ще ти бъде по-леко.... 8)
Аватар
Leom
Пишете, о, братя

Мнение от Leom »

Joker:

... досега няма магистратура по МО в ЮФ на СУ...
ЮРИДИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ
http://www.uni-sofia.bg/faculties+bg/la ... ut+bg.html

... След интегрирането на Софийския университет и Българската академия на науките са създадени пет сектора във факултета: теория и история на държавата и правото, административно и държавно право, международно право и международни отношения, грацданско право и наказателно право.
През 1993г. е взето решение от Академичния съвет на университета за въвеждане на специалност Международни отношения от учебната 1993/94г.
Из Приложение към ПРАВИЛНИКА за приемане на студенти в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ за
образователно-квалификационната степен магистър през учебната 2006/2007 г. (http://www.uni-sofia.bg/students+bg/magister.html):

Таблица за размера на годишните такси по специалности и форми на обучение (места, субсидирани от държавата):

магистър„ след завършена образователно-квалификационна степен „бакалавър“

Редовно обучение

Право
Международни отношения
-- 310 лв.

Моля, след като не можете да помогнете, не ми цапайте темата!
Публикувай отговор

Обратно към “Магистратури”