Тема АНТИ Абитуриентски бал

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Nikince написа:
Raya_Alexandra написа:Дали да не добавя някое правило в списъка с правилата: "НЕ говорете против потребителя Бетон, защото това предизвиква нежелателни за модераторския екип последици."...? :wink: 8)
А цензура на Бетон не смяташ ли да сложиш .............. Че те половината му коментари имат нужда от такава :wink:
На мненията му, в които съм намирала цинични думи, съм слагала цензура. Останалите мога да твърдя, че са директни и не винаги културни, но не и нецензурни.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Оооо. Случайно вие да не сте комплексирани заради пъпките си (ако имате такива).

Ама така като ме гледаш комплексиран ли съм? Казвам каквото мисля и не се страхувам от никой! И си живея добре, гледам си кефа, куфея. Какво повече? Днес например бях на ждрелото на Ерма до Трън. Поредното хубаво изкарване с част от планинарското дружество на ФМИ. И това ако не го наричаш гот? Така че мойта е уредена. Погледнете се вие, че сте доникъде още.

Бре да ви се невиди заблудените хлапета.
Изображение
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Не те е страх да говориш във форума, защото нямаш реална самоличност тук. Иначе така като те гледам - да, комплексар си. Не мога да си обясня грубия ти език, манията за заяждане с хората и това че почти никое твое мнение не е по темата а е критика.
Иначе за хубавите неща които правиш - поздравления! И аз ОБИЧАМ да ходя на планина.
Относно това да се погледнем ние - че нашата до никъде не е... тъп си братле. Второкурсник ще ми обяснява на мен... Щом това че успяваш да отидеш на планина те кара да се чувстваш нещо повече значи съм те минал по всички параграфи.

П.С. нямам пъпки, пробвай с друг кусур.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
kandidatStudentO
В началото бе словото

Мнение от kandidatStudentO »

Бeтон написа:Да бре. Тука група лапенца ше се праят на голямата работа. Я да ги пратя да ебат малко, че да се позанимаят със сериозна работа, че висенето във форума не им се отразява добре.
Ти пробвал ли си :D ? Представи си помага и след пубертета..
btw Представете си група лапенца, които са си поставили за цел да влязат определена специалност във ФМИ,
... представете си още след предварителния са си изпълнили целта, което предполага е'ин вид, че достатъчно са се занимавали със 'сериозна' раута,
...представете си, някак си прескочили n-годишно лутане по МЕИ-та докато се сетят к'во искат и с доста ясна визия за живота си, а още на 18...
Социален живот! Някои неща не е толкова трудно да си ги представиш.. 8)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

:?: :?: :?: :?:

И какво очаквате на това место?
Изображение
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

*Raya_Alexandra: Имате ли какво още да кажете ПО темата? Като гледам - не. Заключвам я.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”