Тема АНТИ Абитуриентски бал

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Видях, че пише, че не искаш тези, които имат различно мнение да разсъждават по темата, но от такава тема тогава няма да има смисъл, защото само ще се самоубеждавате все повече и надъхвате, че нещо, което споделяте, е вярно. Според мен всеки е хубаво да има някой звезден миг. Наистина се харчат доста пари, но все пак това не е задължително... Погледнете го оттам, че завършването на училище е едно не малко събитие в живота на всеки човек. Нормално е то да трябва да се отпразнува. Защо примерно една сватба да е в толкова пъти по-голямо събитие.
Всяко момиче иска да е като принцеса, да реализира пълния потенциал на своята красота. Така все пак се придобива увереност за външността. (и за момчетата би трябвало да е в сила).
Абе малко ми е разкъсана мисълта, но се надявам, че разбирате какво имам в предвид.

А иначе... ако нямам пари за Версаче, просто няма да си купя! А да не говорим, че който търси - намира (т.е. има и стойностни по-евтини неща) Просто трябва да се търси :wink:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

явор написа:Видях, че пише, че не искаш тези, които имат различно мнение да разсъждават по темата, но от такава тема тогава няма да има смисъл, защото само ще се самоубеждавате все повече и надъхвате, че нещо, което споделяте, е вярно. Според мен всеки е хубаво да има някой звезден миг. Наистина се харчат доста пари, но все пак това не е задължително... Погледнете го оттам, че завършването на училище е едно не малко събитие в живота на всеки човек. Нормално е то да трябва да се отпразнува. Защо примерно една сватба да е в толкова пъти по-голямо събитие.
Всяко момиче иска да е като принцеса, да реализира пълния потенциал на своята красота. Така все пак се придобива увереност за външността. (и за момчетата би трябвало да е в сила).
Абе малко ми е разкъсана мисълта, но се надявам, че разбирате какво имам в предвид.

А иначе... ако нямам пари за Версаче, просто няма да си купя! А да не говорим, че който търси - намира (т.е. има и стойностни по-евтини неща) Просто трябва да се търси :wink:

Както винаги, Явор е с идеалното становище. Браво адвокате :lol: :notworthy:

Хубавото, не е задължително да е скъпо!
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Исках просто да не става флуд...
Прощавайте, но все още не мога да се съглася. Не всеки 18-годишен келеш търси своя звезден миг. Не всеки от нас възприема завършването като някакво събитие!

Финансовата страна, прощавайте отново, но... Моето мнение е, че всичко, което не е необходимо, е излишно. На мен просто не ми е необходима бална рокля за еднократна употреба в гардероба, независимо дали струва 50 или 500 лева. Но затова пък исках да реализирам пълния потенциал на красотата си по друг начин. Поисках да ми купят малка черна рокля, защото смятам, че е далеч по-практична, защото исках нещо наистина стилно и класическо... Разбира се, че такъв тип рокли могат да се купят по всяко време. Но на мен тази ми е първата, и това я прави толкова специална. Не я облякох на бал, облякох я чак тази година... но какво от това. Толкова й се радвам.

Истината (според мен) е, че традицията на баловете отдавна се е изгубила по пътя. Съжалявам, но ще повторя това, което са написали другите преди мен. Едно време всички искаха да са просто хубави. В това няма нищо лошо. Има лошо да се състезаваш да бъдеш най-хубава. Едно време нямаше камери. Това беше прекрасно. Вие нима не усещате напрежение, когато някой ви следи по петите и записва всяка една ваша дума? Едно време нямаше такава свободия. Хората можеха да се напият елегантно. Нямаше такива извращения. И чалга нямаше едно време, имаше стил. Едно време хората бяха скромни и истински. Ей това най-много ми липсва...
Аватар
Mira-kiflichkata
В началото бе словото

Мнение от Mira-kiflichkata »

Вчера беше нашият бал, НО АЗ НЕ ХОДИХ НА НЕГО! Не мисля, че някога ще съжалявам...Напълно съм съгласна с MERCES_LETIFER... :!: Причината при мен не е в парите, випреки че ми се струва малоумно пръскането на толковапари за рокли и глупости, к-то едва ли влизат в употреба по-късно...Кви са тия глупост-да обикаляш като незнам какво за рокли из цяла Б-я и не само, да даваш луди пари все едно ти падат от някъде...в крайна сметка да отидеш да се напиеш като свиня на родното черноморие... :drunken: Бе всеки си знае, ама моето разбиране за завършване и бал доста се разминава с това, к-то се случва.. :idea:
Nice from far, far from nice :)
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Да,но замисли се..наистина на бала може би е последната ти възможност да видиш целия си клас на едно място...аз лично съм почти сигурна,че с моят едва ли ще се съберем всички пак,макар,че ги обичам ужааасно много...

според мен върху това какво мнение има човек за абитурентския бал много влияе класа...ако си в кофти клас и няма разбирателство,много ясно,че няма да ти дреме дали ще ги видиш в рокли и костюми и няма да ти се харчат излишни пари...но ако наистина сте задружни и се обичате..всички ще искате да сте възможно по-дълго време заедно..
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

MERCES_LETIFER написа:Исках просто да не става флуд...
Прощавайте, но все още не мога да се съглася. Не всеки 18-годишен келеш търси своя звезден миг. Не всеки от нас възприема завършването като някакво събитие!

Финансовата страна, прощавайте отново, но... Моето мнение е, че всичко, което не е необходимо, е излишно. На мен просто не ми е необходима бална рокля за еднократна употреба в гардероба, независимо дали струва 50 или 500 лева. Но затова пък исках да реализирам пълния потенциал на красотата си по друг начин. Поисках да ми купят малка черна рокля, защото смятам, че е далеч по-практична, защото исках нещо наистина стилно и класическо... Разбира се, че такъв тип рокли могат да се купят по всяко време. Но на мен тази ми е първата, и това я прави толкова специална. Не я облякох на бал, облякох я чак тази година... но какво от това. Толкова й се радвам.

Истината (според мен) е, че традицията на баловете отдавна се е изгубила по пътя. Съжалявам, но ще повторя това, което са написали другите преди мен. Едно време всички искаха да са просто хубави. В това няма нищо лошо. Има лошо да се състезаваш да бъдеш най-хубава. Едно време нямаше камери. Това беше прекрасно. Вие нима не усещате напрежение, когато някой ви следи по петите и записва всяка една ваша дума? Едно време нямаше такава свободия. Хората можеха да се напият елегантно. Нямаше такива извращения. И чалга нямаше едно време, имаше стил. Едно време хората бяха скромни и истински. Ей това най-много ми липсва...
ама то е както си го направи човек. като не искаш балня рокля отиди с дънки, тъкмо няма да се ''състезаваш'' с другите. аз съм сигурна, че при моите хора няма да има завист или некви такива неща, но това сме ние. ако пък ги имаше, то значи класът не струва. ще им се радвам от цялото си сърце, че са красиви и издокарани, и наконтени, точно както им се радвах на изпращането.
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

MERCES_LETIFER написа: Едно време всички искаха да са просто хубави.
Едно време нямаше камери.
Едно време нямаше такава свободия.
И чалга нямаше едно време...
Едно време хората бяха скромни и истински.
Туй време ще да е било много отдавна, ако въобще го е имало...
한류
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Абсолютно съм съгласен, че от голямо значение за бала е самият клас. Вярно е, че е трудно да си изкараш добре ако 5 години си бил в един клас с хора, с които не си се разбирал или не са се отнасяли с теб добре. Мисля обаче, че поне за една вечер всеки може да забрави негативните страни и да се опита да си спомни само хубавите моменти, защото сигурен съм, че винаги има и такива. В нашия клас например е имало и неприятни моменти, но уверявам ви, сега не мога да се сетя за нито един, запомнил съм само хубавите.

Че се харчат пари, харчат се. Човек обаче може да мине и по-евтино без това да направи нещата по-малко вълнуващи. Всичко е въпрос на нагласа.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

MERCES_LETIFER написа:Накратко: МОМИЧЕ СЪМ
Така ли? Че с тая акула те мислех за мъжко.
Изображение
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Да, а аз мислех Бетон за светец
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

sedrik написа:Абсолютно съм съгласен, че от голямо значение за бала е самият клас. Вярно е, че е трудно да си изкараш добре ако 5 години си бил в един клас с хора, с които не си се разбирал или не са се отнасяли с теб добре. Мисля обаче, че поне за една вечер всеки може да забрави негативните страни и да се опита да си спомни само хубавите моменти, защото сигурен съм, че винаги има и такива. В нашия клас например е имало и неприятни моменти, но уверявам ви, сега не мога да се сетя за нито един, запомнил съм само хубавите.

Че се харчат пари, харчат се. Човек обаче може да мине и по-евтино без това да направи нещата по-малко вълнуващи. Всичко е въпрос на нагласа.

Много си прав.

Не е възможно в клас където има 25 различни личности, 25 различни характера, винаги да има едно мнение. Много е трудно и винаги да има добри отношения.
И при нас са се случвали, дразги, разправии, деления. НО ние си останахме приятели.Днес смело мога да кажа,че една огромна част от този клас са хора които обичам безкрайно много, хора на които държа и вярвам.

И знаете ли, парите не са най-важното нещо на този свят. Няма и да бъдат. Много по-ценно е да си заобиколен от хора, които обичаш и които държат на теб!

И по-горе го написах: за мен бала беше нещо толкова вълнуващо и необикновено. През тази вечер нямаше дразги,караници, лоши и злонамерени погледни. През тази вечер бяхме истински, усмихнати, щастливи............красиви :lol: .

ИСКАМ ПАК :wink: :oops: :lol:
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Чакай, бре.

Никъде не съм казал, че съм светец, безгрешен и тн.

Но съм човек с прагматично мислене. :!: :!: :!: :!: :wink: :wink: :wink:
Изображение
Аватар
Melanin
В началото бе словото

Мнение от Melanin »

Ух, аз на своя бал си изкарах прилично, ама нищо толкова специално всъщност. Може би причината се корени именно във взаимоотношенията в класа ни :) (и ние си имахме девойка, на която толкова за нищо не й пукаше, че не дойде на бала).
Та, ходихме на скъпо хотелче да хапнем, после на дискотека, но, разбира се, се разцепихме.. и аз се прибрах в 4 часа... на втората вечер така и не отидох, главно заради компанията, която се беше насъбрала.
Иначе както вече многократно казаха хората - може да си изкара човек приятно и без да се харчат много пари :) А за жените - верно, има го кокетниченето, сравняването с другите, което в един момент може да стане доста неприятно...Например родата ми: "Ти беше най-красива, тая беше такава, оная - онакава.." Още повече, че критикуваха мои приятелки и вместо да се почувствам добре, ми стана кофти, че са толкова заслепени от "нашето гардже".
Кви са тия камери, за които говорите бре, при нас само апарати мернах.
Ай са ме питайте каква точно позиция защитавам и няма да мога да ви кажа :lol:
On ira où tu voudras, quand tu voudras
et on s'aimera encore, lorsque l'amour sera mort
Toute la vie sera pareille à ce matin
aux couleurs de l'été indien
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Бетоне пак не си ме разбрал.
Във връзка с:
Така ли? Че с тая акула те мислех за мъжко.
казвам че ако трябва да съдим по аватарите ти трябва да си светец...
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Благодаря за комплимента, аз съм почти такъв :D
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”