Linkin Park - Minutes to midnight
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
Linkin Park - Minutes to midnight
М аз само ей така профилактично да питам ако има някой който ги слупша или му е попаднал новия албум да каже мненийце за него.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Lady_Croft
- В началото бе словото
Наистина, освен с тези двете, с останалите песни сякаш леко изневеряват на стила си, обаче No More Sorrow просто кърти мивки...съседите вече май ме мразят, добре, че днес не съм мръдвала от къщи, иначе май нямаше да се прибера без някоя най-малко средна телесна повреда... 
Nooooooooo, no more sorrow...
И все пак албумът радва...аз поне не се сещам за нещо тяхно, което да не ми харесва...
Nooooooooo, no more sorrow...
И все пак албумът радва...аз поне не се сещам за нещо тяхно, което да не ми харесва...
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Боготворях LP до този албум - обожавах ги, заедно с всичките им песни дотук. И макар, че името на албума е наистина страхотно, не мога да кажа същото за Linkin Park. Както се спомена No More Sorrow е най - велика, Giving Up става и ... май само тези ми допаднаха. Както пишеше един мой приятел - преди в албум по една, макс 2 песни да не ми допаднат, сега 1 , макс 2 песни да ми харесат - това не са LP, които харесах още с Crawlin' - не е техният стил, а аз ги обичах точно заради него.
Хубаво е лирика, но все пак не забравяйте парчета като With You, Pushing Me Away, Runaway - в тях Mike, Chester и компания успяваха да съчетаят стила си с музиката, която правеха. Наистина, My Decembеr си беше и си остана * досега * единствената им лирична песен и наистина беше красива. С този си албум обаче LP вече не са LP. Подадоха се на мненията на скапанити критици, които непрекъснато ги обвиняваха, че албумите са им еднакви, камо ли не изкарани на една матрица, и те се промениха. Ако това са новите LP - мен вече не ме бройте за истинска фенка. Ще си слушам аз HT, Reanimation * най - великият им албум за мен * и Meteora и ще си спомням по - добрите времена
Хубаво е лирика, но все пак не забравяйте парчета като With You, Pushing Me Away, Runaway - в тях Mike, Chester и компания успяваха да съчетаят стила си с музиката, която правеха. Наистина, My Decembеr си беше и си остана * досега * единствената им лирична песен и наистина беше красива. С този си албум обаче LP вече не са LP. Подадоха се на мненията на скапанити критици, които непрекъснато ги обвиняваха, че албумите са им еднакви, камо ли не изкарани на една матрица, и те се промениха. Ако това са новите LP - мен вече не ме бройте за истинска фенка. Ще си слушам аз HT, Reanimation * най - великият им албум за мен * и Meteora и ще си спомням по - добрите времена
Love, life, meaning ...
OVER
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: