Шкембе чорба
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Защото искам да се изкажа, в една тема има и положителни и негативни мнения...всеки си има мнение по въпроса и в такъв случай какво пречи да го изкажe. A и моето не е нито вулгарно, нито просташко, нито обиждам някого.phoebe написа:
За какво типове като Dance и Crematory си изказват излишното мнение? Бяхте помолени, щом не го харесвате ок, никой не ви кара да го изказвате. Аз не ходя в темите за география и математика примерно и не казват колко са ми противни тия предмети, а си мълча.
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Разбира се, че си права, но в началото на темата помолих хората, против шкембето просто да не се включват, ако не го харесват и нямат какво кажат.
Ако ти беше пуснала тема за [insert favorite girl stuff here] и бе помолила неразбиращите хора да не пишат, аз бих те уважил, поне от учтивост
Но да не обръщаме нещата в траен офтопик.
С каква напитка предпочитате шкембенцето? По лични наблюдения влиза най-добре с ситно газирана мека бира от рода на Пиринско/Steal Artois или просто минерална водичка
Ако ти беше пуснала тема за [insert favorite girl stuff here] и бе помолила неразбиращите хора да не пишат, аз бих те уважил, поне от учтивост
Но да не обръщаме нещата в траен офтопик.
С каква напитка предпочитате шкембенцето? По лични наблюдения влиза най-добре с ситно газирана мека бира от рода на Пиринско/Steal Artois или просто минерална водичка
medicate, medicate
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
съгласнаphoebe написа:Разбира се, че си права, но в началото на темата помолих хората, против шкембето просто да не се включват, ако не го харесват и нямат какво кажат.
Ако ти беше пуснала тема за [insert favorite girl stuff here] и бе помолила неразбиращите хора да не пишат, аз бих те уважил, поне от учтивост![]()
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
- Калев
- Живее, за да пише
- Специалност: право
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Вегетарианска "шкембе" чорбаrepi-s-lychec написа:Може би щях да обичам шкембе чорба, ако нямаше шкембе, но като се замисля, тогава нямаше да е шкембе чорба, та мерси - за мен бирата...
It's peanut butter jelly time!

- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: