Абитуриенти випуск 2007

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
red&white
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от red&white »

на 2 ракий толко 8) :lol: :lol:
на 24ти започва ебанта 8)
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

visez написа:radja тва да не е 138мо ?????
true true(=

да не би и ти да си от сектата?:)
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Моя бал и последвалото го мина. Не съм спал от около 50тина часа (без да броим няколкото минути по времето на едно кино), бях до Пловдив, върнах се, видях се с който трябва и изкарах като цяло най-перфектния за мен бал, който никога няма да забравя.
Ето някакви снимки, които не могат да опишат и частичка от радостта, която беше навсякъде около мен тези два дни:
Изображение
Част от класа, на некви диванчета
Изображение
Къде отиваш бре, приятелю?
Изображение
А ти уважаваш ли ме мене?
Изображение
Оцелелите след всичко, сутринта в даскало, отдолу са 11ти клас.
Изображение
Аз и най-добрата ми приятелка, много часове по-късно в Пловдив...
medicate, medicate
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Nikince написа:Яворе, но никой не видя нищо от твоето изпращане ласт иър :) трябва да се реваншираш ми се струва :wink:
E това е за тазгодишните абитуриенти, а не за миналогодишните! Айде стига съм им спамил :lol: :lol: :lol:
heygod написа:Сега е още по-красиво на Пантеона :D .
Заради Вас или по друга причина :roll:
damien написа:хаха, по снимките разбирам че ще е забавно :D
даже мернах някои позабравени лица...бившите 12-класници
Ти защото не си виждал снимките откъм 3 часа през нощта :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Това момчета с рокли, полуголи снимки, мис мокра фланелка...
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
red&white
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от red&white »

поебе :lol: :lol: не ви ли беше бала на Слънчев Бряг :roll:
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Оппа, и аз вече се водя завършил ;). Всичко беше много хубаво, ама свърши :D.
Снимки в събота очаквайте :wink:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър

Мнение от phoebe »

Не, нямаме такива оферти ние. София, една нощ и след това кой откъде е.
medicate, medicate
Аватар
red&white
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от red&white »

тц чувствай се яко прецакан :wink: не чесно ако бяхте на Слунчев Бряг щяхте се разбиете 3пъти по толко :wink:

П.С Мойта е днеска стискайте палци да стигне алкохола 8) :lol: :lol:
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър

Мнение от phoebe »

Не, не бих казал, че се чувствам прецакан, защото бях с класа ми, макар и да не съм толкова привързан към него, има хора на които държа, а след това бях с най-значимите за мен хора (в Пловдив), така че не е важно мястото, а хората ;-)
medicate, medicate
Аватар
red&white
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от red&white »

еххх стига клишета :wink: Всичко е от значение :lol: :lol: :!: :!:
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

red&white написа:еххх стига клишета :wink: Всичко е от значение :lol: :lol: :!: :!:
:wink:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
Maureen
В началото бе словото

Мнение от Maureen »

red&white написа:тц чувствай се яко прецакан :wink: не чесно ако бяхте на Слунчев Бряг щяхте се разбиете 3пъти по толко :wink:

П.С Мойта е днеска стискайте палци да стигне алкохола 8) :lol: :lol:
Въобще никой не трябва да се чувства прецакан, всички ходят на Слънчев бряг. И какво?
Аватар
red&white
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от red&white »

еми на нищо :lol: :lol: :lol: който не е ходил нема да разбере 8)

ауу да ... ти нямаш ли брат Недялко бе ? :roll:
Аватар
Maureen
В началото бе словото

Мнение от Maureen »

red&white написа:
ауу да ... ти нямаш ли брат Недялко бе ? :roll:
Недялко?
Atlantida
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantida »

Мм...първо ще разкажа горе-долу, че докато събера целия снимков материал ще мине малко време. Събра се народа от роднини-т.е. бабите у нас. 17.30ч. дойдоха да ме вземат-кавалера /"мъжа ми"/ и един приятел, който караше. Колата ни беше форд фокус накачихме балони...които после при карането затрихме де И потеглихме към полигона....там освен нас имаше още едно училище с бал.Аз едвам си познах класа Постепенно до към 18.20ч. се събрахме всички..наредихме се някак си в колона-не питайте как. Ние се падахме някъде 10та кола зад нас още повече. Ние сме 5 класа випуска, та...5 колони+тези на другото училище направо блокирахме града.Отидохме до класната по възможно най-обиколния път.Там едно яко викане и броене до 12 пред блока.От околните блокове навсякъде зяпачи, едни дечица накацали по пейките. Качихме се до тях пак викайки и целия вход кънтеше. Там се черпихме, викахме...какво ли не. По едно време дойде една съученичк, която се беше обадила, че ще закъснее. Тя се изтърси с лимузина и някакъв пич целия отрупан с някакви кожени наметалца, с пура...дрън дрън....Ние стати мислехме да ида с камиона- тир мерцедес актрос, ама той направо ще задръсти малките улички.
От класната...пак по наааааааай-дългия маршрут до училище. Там-в и около училище беше пъъълно с хора да гледат. Роднини не роднини...Спираше се на 500м от училище понеже нямаше място за толкова коли. Под ръка с кавалерите влязохме в двора. Повикахме и там, наредихме се по класове....и дефилиране из центъра. Пак навсякъде супер много хора да гледат. Май само на нашия бал- на гимназията- имаше толкова много зяпачи. Доста обиколихме преди да стигнем ресторанта. Випуска е....120 души+кавалери и дами към 180 май се събрахме. Снимахме се на центъра. И нашите даже видях къде се бяха наместили на гледат От центъра по шпалир от хора до ресторанта, който е по средата на едно изкуствено езеро. Пред него пак снимки, прегръдки.. Наместихме се някак...но до 22ч. май си беше яко снимане навън повече. Менюто ни беше добро.Певачката не толкова..ама карай.Не че ни е направило впечатление То не бяха кючеци...вече имам компромати как играя кючек. Към 4 почнаха да ме болят многоо краката, ама танцувах - 1-2 песни данцуване, 1-2 почивка. Мотахме се из парка на свежичък въздух. Едни приятели бяха дошли да ни гледат..ммм..какво друго..Не се напих за разлика от мадамата с лимузина-тя се напи и още в 4ч си тръгна.Накрая беше тъжно...като почнаха-Клетва, Моят клас...и т.н. Ревнаха почти всички. Аз не исках да рева и успях да удържа, че като гледах другите как реват..сутринта ходихме на кафе..и към 8.30 се прибрах. Свалих някак си всички фиби...и се очовечих

Беше яко!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”