пп: неска и аз едва си взех час за клъц-клъц(мн народ се юрнал покрай тия балове)
Абитуриенти випуск 2007
Модератор: Boromir
- Nikince
- Пишеща машина
Вие си имате Пантеон, а ние в Пловдив си имаме тепета. По традиция, всички след бала, и дискотеката ( които са трезви) се качват на един от халмовете.
Там в песни и викове посрещаме изгрева, и след това всеки се отправя към своето училище,за да посрещнат учителите на входа. Много мило е.
Искам пак да имам бал!
Там в песни и викове посрещаме изгрева, и след това всеки се отправя към своето училище,за да посрещнат учителите на входа. Много мило е.
Искам пак да имам бал!
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- явор
- Летописец Виртуоз
Ами то това при нас с Пантеона е само за нашето МГ и се прави преди алкохолизирането

Ето как изглежда:

Ето как изглеждаше миналата година по това време някъде (25ти) (снимките са на случайни лица, но с фон, за да се покаже колко хора има):

Ето как изглежда:

Ето как изглеждаше миналата година по това време някъде (25ти) (снимките са на случайни лица, но с фон, за да се покаже колко хора има):

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Nikince
- Пишеща машина
явор написа:Ами то това при нас с Пантеона е само за нашето МГ и се прави преди алкохолизирането![]()
![]()
Ето как изглежда:
Яворе, но никой не видя нищо от твоето изпращане ласт иър
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
айде и аз ще правя публична излагация(=
аз съм идиотът със знаменцето и после с бомбетооо, а снимките са от изпращането вчера^^

бтв показахме, че сме забележителни в синхрона^^

бтв бомбето ми е подарък по случай изкласяването от една група хора, които усърдно се съмняваха в мен до края(=

споменах ли, че не сме най-нормалното училище?:) Т'фа е Тошко- наш'то водещо^^
music- Catch 22- Sick and Sad(=
аз съм идиотът със знаменцето и после с бомбетооо, а снимките са от изпращането вчера^^

бтв показахме, че сме забележителни в синхрона^^

бтв бомбето ми е подарък по случай изкласяването от една група хора, които усърдно се съмняваха в мен до края(=

споменах ли, че не сме най-нормалното училище?:) Т'фа е Тошко- наш'то водещо^^
music- Catch 22- Sick and Sad(=
- Калев
- Живее, за да пише
- Специалност: право
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Браво за инициативата.phoebe написа:
Стаята зад мен е творение изцяло и само на мен и момчето до мен. Строихме я около 1 седмица, от нулата, с търсене на стъкларии, заварявания, разания на железата и какво ли още неРезултата - стая за шах и всякакви такива тихи занимания, създадена от просто празното пространство в едно от фойетата.
It's peanut butter jelly time!

- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: