"интензивно обучение"
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- mother_north
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
"интензивно обучение"
Здравейте! Аз съм съвсем нова в този форум и все още не съм студентка, но тъй като завършвам през 2008г. и смятам да кандидатствам в Софийски университет, бих искала да се осведомя по някои въпроси, свързани с обучението там. Ще ви бъда много благодарна, ако ми разясните следното:
Възможно ли е (и как става това) да се вземат две години за една? Става въпрос за факултета по класически и нови филологии.
Предварително благодаря!
Възможно ли е (и как става това) да се вземат две години за една? Става въпрос за факултета по класически и нови филологии.
Предварително благодаря!
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- mother_north
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Наистина не очаквах, че ще получа толкова съвети за толкова кратко време и ви благодаря за тях
В началото малко се разочаровах, когато прочетох, че няма никакъв начин за подобно начинание, но след като разбрах, че в по-горните курсове би било възможно отново се обнадеждих
Моята цел е да завърша поне с една година по-рано, защото доста съм закъсняла, ще завърша средно образование на 20 години, пък кои две от всичките години ще взимам заедно за мен не е от голямо значение. Вярвам ви, че ще е трудно, както казвате, ще трябва да се занимавам със 1000 неща едновременно и да вися денонощно в библиотеката
Но повярвайте ми, наистина искам да уча това, което ще кандидатствам, не се плаша от ровене по тази тема, обичам книгите и изобщо..... Мисля, че когато човек обича това, с което се занимава и има възможността да го прави, има шанс, при все големите трудности 
В началото малко се разочаровах, когато прочетох, че няма никакъв начин за подобно начинание, но след като разбрах, че в по-горните курсове би било възможно отново се обнадеждих
късмет, но никога не е това, което си рпедставяш. На мен тоа ми беше първо желание, а сега вече съм отвратена, каква филология искаш ти? хич не си закъсняла, да не мислиш, че в 1ви курс са само на по 18-19 години, има и над 25 даже;) разликата не се забелязва 
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"