В 9-та имаше анализ
Предварителен изпит по математика - 20 май 2007 (коментари)
Модератор: Boromir
Tо и на 1 ред мога да ти я реша 5та, ама въпроса е дали ще ми го признаят 
Иначе на 9та по едно време нещо обърках и получих, че третото дете е взело 3 бонбона и половина
Викам тия сигурно са взели един нож и са рязали...
Общо взето глупава задача. Не беше за кандидат-студентски изпит.
Иначе на 9та по едно време нещо обърках и получих, че третото дете е взело 3 бонбона и половина
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Яко се изложих... Ама много яко.
За 5-та- Защо трябва да е точно пък 90 градуса? Ако си го написал точно така, може и да ти отпуснат 1 точка от 4
.
За ТУ- 6.00 имам, ама файда...
За 5-та- Защо трябва да е точно пък 90 градуса? Ако си го написал точно така, може и да ти отпуснат 1 точка от 4
За ТУ- 6.00 имам, ама файда...
На точно обратното мнение съм.vasko_v_v написа:Изпита мисля, че беше по-труден от миналите, май ще има доста ниски резултати.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Прочетох какво си писал.ам аз писах че тоя ъгъл там АМЦ ли как беше требва да е равен на 90градуса следователно М съвпада или с Б или с Д и от там (а+б) ама сиг нема да го признаят това решение общо взето на майтап ги решавах задчите ама имах тежка вечер преди това и затова на следващия ще ви изпапкам сичкиинак ме е яд ама малко
Вероятно твърдиш, че се достига максимална стойност когато ъгъл АМЦ е най-малък т.е. 90 градуса.
За конкретната задача това по случайност е вярно но като твърдение само по себе си е грешно т.е. просто си видял отговора без да го докажеш.
Аз така бях за 10та- видях че е вписаната окръжност, написах че е 2 отговорът но не успях да го докажа.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър