може и до там да стигнем, знае ли човек...колко мъка има на тоя свят, божеphoebe написа: Да не би някой да си вземе примерно хронологията на бала и в ресторанта под масата да зубри годинките?![]()
Темата по история от предварителния - 13 май 2007?
Модератор: Boromir
plamKA написа:Историография писахте ли?И до къде писахте темата?
А защо няколко дни преди изпита четох в сайта на СУ (в програмата по История) че от тази год НЕ СЕ ВКЛЮЧВА историография. Някой може ли да ми даде инфо, или просто аз недовиждам
Давам и линк даже да видите. Най-долу с удебелен шрифт пише Забележка
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... istory.pdf
Аз не съм писала нито извори, нито историография.. блях
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Последно промяна от curse на 21 Май 2007, 17:31, променено общо 2 пъти.
-
aerodinamic
- В началото бе словото
-
damien
- Да живей словото
- Курс: трети
are u sure? някой да даде инфо, че ми омръзна да чакам...aerodinamic написа:Явно резултати ще чакаме след 27-ми
Последно промяна от damien на 22 Май 2007, 18:25, променено общо 1 път.
-
aerodinamic
- В началото бе словото
Ами просто днес, като се обадих във факултета още преди да си довърша изречението, ми отговориха че не са готови резултатите, а обработката им и публикуването също щели да отнемат време. И вземайки под предвид факта, че проверяващите също няма да работят по празниците, очаквам резултати чааак другата седмица...
Това от песимистична гледна точка, ианче се надявам да ме изненадат
Това от песимистична гледна точка, ианче се надявам да ме изненадат
и аз мисля,че няма да станат скоро резултатите по същата логика, но кой знае
може примерно темите проверени за един ден още на другия да ги качват в интернет и утре да имат 10 теми, проверяват ги, качват ги в нета и публикуват всички оценки
дано! предпочитам да си знам оценката преди бала, отколкото да се чудя колко ще имам и дали не са излезли резултатите 
- sweet_kiss
- В началото бе словото
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
на мен просто ми писна.sweet_kiss написа:Ох, нямам търпение да чакам вече да излезнат тези резултати ...
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Последно промяна от radja на 23 Май 2007, 14:27, променено общо 1 път.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"