Както дон Ангелито ще потвърди, може да изживееш върховното унижение да си видиш името най-отгоре на списъка на неплатилите заедно с турци, македонци, Амар и прочие разсеяни хора, чакащи да ги "отстранят от занятия". Преживява се чрез бира.Tedichka написа:Какво може да стане ако закъснея малко с таксата за семестъра?
География - всички курсове

- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не се притеснявай ама въобще, в така наречения "Паричен салон" цари такъв хаос, че имаш прекрасно извинение за всякакво забавяне.
Освен това аз не казах "прекъсване" - щото и Алпер Слънцето, и Сюлейман, приятелят от Истанбул, и Орце Войвода от КумАново, и Амар Хан още ми бяха колеги преди месец, а техният достоен флагман Гелето ми вкара няколко гола на последния мач.
За да не взема да те подмамя към излишно лекомислие обаче, все пак ще те посъветвам да се справиш с таксите до края на другата седмица, иначе може да ти се разсърдят и да посипят главите си с пепел.
Освен това аз не казах "прекъсване" - щото и Алпер Слънцето, и Сюлейман, приятелят от Истанбул, и Орце Войвода от КумАново, и Амар Хан още ми бяха колеги преди месец, а техният достоен флагман Гелето ми вкара няколко гола на последния мач.
За да не взема да те подмамя към излишно лекомислие обаче, все пак ще те посъветвам да се справиш с таксите до края на другата седмица, иначе може да ти се разсърдят и да посипят главите си с пепел.

- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами това си е чиста формалност, но тези данни се попълват колкото и безмислено да ни се струва това ,пък и доколкото знам за неверни данни се носи наказателна отговорност, но това го казвам просто информативно.товае , пък дано те огрееazzzzzzzz написа:авее хора от горните курсове ,кажете за тея молби-декларации за стипендия-трябва ли да попълвам данните за родители и материално положение като аз не кандидатствам за социална стипендия... може ли да го оставя празно ?
Като птичка в небесата 
авеее от горните курсове я кажете на изборна дисциплина някой ходил ли е на Социология?? верно ли е толкова отка4ен тоя /? и все пак някви + отзиви ?? аз едва ли не като слу6ам колегите само аз 6е го запи6а тва 6тоот с тая Математика 1 ...... айде няма нужда... пфф кажете как е ???
You're one in a million
You're once in a lifetime
You're once in a lifetime
- Diva_Magia
- Пишете, о, братя
- Специалност: География
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Хехееее, Благоев...даvisez написа:авеее от горните курсове я кажете на изборна дисциплина някой ходил ли е на Социология?? верно ли е толкова отка4ен тоя /? и все пак някви + отзиви ?? аз едва ли не като слу6ам колегите само аз 6е го запи6а тва 6тоот с тая Математика 1 ...... айде няма нужда... пфф кажете как е ???
Материалът за изпита ще ти е 40-тина страници, които се четат леко и лесно. А и самият изпит се взмима без съществени проблеми. Единственото евентуално неудобство е, че ще ви кара да четете предварително някаква част от тези текстове, за да ги дискутирате на упражнеията.
Ейииии като се сетя...пак бих я записала
ПС: Това беше миналата година. Категорично си измивам ръцете от отговорности, ако го е сполетяла още по-жестока преподавателска лудост
- kleopatra87
- От дъжд на вятър