География - всички курсове

Подфорум към Геолого-географския факултет

Модератори: peterdi, Mushmul

Публикувай отговор
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Tedichka написа:Какво може да стане ако закъснея малко с таксата за семестъра?
Както дон Ангелито ще потвърди, може да изживееш върховното унижение да си видиш името най-отгоре на списъка на неплатилите заедно с турци, македонци, Амар и прочие разсеяни хора, чакащи да ги "отстранят от занятия". Преживява се чрез бира.
Изображение
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

:lol: :lol:
.
Tedichka
В началото бе словото
Местоположение: Coming out of nowhere, I will take you somewhere you have never been before!
Обратна връзка:

Мнение от Tedichka »

Това прекъсване ли значи?
А като го платя с малко закъснение всичко ще енард, нали
Изображение
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Не се притеснявай ама въобще, в така наречения "Паричен салон" цари такъв хаос, че имаш прекрасно извинение за всякакво забавяне.

Освен това аз не казах "прекъсване" - щото и Алпер Слънцето, и Сюлейман, приятелят от Истанбул, и Орце Войвода от КумАново, и Амар Хан още ми бяха колеги преди месец, а техният достоен флагман Гелето ми вкара няколко гола на последния мач.

За да не взема да те подмамя към излишно лекомислие обаче, все пак ще те посъветвам да се справиш с таксите до края на другата седмица, иначе може да ти се разсърдят и да посипят главите си с пепел. :D
Изображение
Tedichka
В началото бе словото
Местоположение: Coming out of nowhere, I will take you somewhere you have never been before!
Обратна връзка:

Мнение от Tedichka »

хех, мерси :-
Някой ми беше казал, че крайния срок е до 28-ми февруари и за това питах.. но вече я свърших тая работа :-)
Изображение
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

авее хора от горните курсове ,кажете за тея молби-декларации за стипендия-трябва ли да попълвам данните за родители и материално положение като аз не кандидатствам за социална стипендия... може ли да го оставя празно ?
You're one in a million
You're once in a lifetime
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

azzzzzzzz написа:авее хора от горните курсове ,кажете за тея молби-декларации за стипендия-трябва ли да попълвам данните за родители и материално положение като аз не кандидатствам за социална стипендия... може ли да го оставя празно ?
Ами това си е чиста формалност, но тези данни се попълват колкото и безмислено да ни се струва това ,пък и доколкото знам за неверни данни се носи наказателна отговорност, но това го казвам просто информативно.товае , пък дано те огрее :wink:
Като птичка в небесата :)
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИ4КИ!!!!!!! :flower: :flower: :flower:
You're one in a million
chibi
В началото бе словото

Мнение от chibi »

Някой да знае e-mail на Рачев или на Байков? :roll:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

авеее от горните курсове я кажете на изборна дисциплина някой ходил ли е на Социология?? верно ли е толкова отка4ен тоя /? и все пак някви + отзиви ?? аз едва ли не като слу6ам колегите само аз 6е го запи6а тва 6тоот с тая Математика 1 ...... айде няма нужда... пфф кажете как е ???
You're one in a million
Аватар
Diva_Magia
Пишете, о, братя
Специалност: География
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Diva_Magia »

visez написа:авеее от горните курсове я кажете на изборна дисциплина някой ходил ли е на Социология?? верно ли е толкова отка4ен тоя /? и все пак някви + отзиви ?? аз едва ли не като слу6ам колегите само аз 6е го запи6а тва 6тоот с тая Математика 1 ...... айде няма нужда... пфф кажете как е ???
Хехееее, Благоев...да :) Яка е Социологията, поне на мен ми беше много забавно. Преподавателят е здравомислещо откачен до умопомрачение :P (хъхъхъ) Добри лафове пуска, много жестикулира и се спори интересно с него (никога не би признал чужда правота, ама не е в това въпроса ;) )
Материалът за изпита ще ти е 40-тина страници, които се четат леко и лесно. А и самият изпит се взмима без съществени проблеми. Единственото евентуално неудобство е, че ще ви кара да четете предварително някаква част от тези текстове, за да ги дискутирате на упражнеията.
Ейииии като се сетя...пак бих я записала :lol: :lol: :lol:

ПС: Това беше миналата година. Категорично си измивам ръцете от отговорности, ако го е сполетяла още по-жестока преподавателска лудост 8) (това не е никак рядко явление в СУ, знаеш)
Изображение
u-chebin estel anim
http://diva-magia.blogspot.com/
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

еееееее зна4и определено няма да ходя на тъпата висша математика 1:)))))))))) Социология здравейййй :) а ти колко си изкарала на изпита?????
You're one in a million
Аватар
kleopatra87
От дъжд на вятър

Мнение от kleopatra87 »

а за стопанската история- как минава изпита?
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Не било толкоз гадно - аз не съм го писал тва де
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
visez