[ФМИ]Специалности

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

razor яко ви го е набутал. :lol: :lol: :lol:

Само с една забележка - в катедра Геометрия са готини хората. Проф. Станилов вече не предава. Там е доц. Енева и главен асистент Андрейчин. :D

Чавдар Лозанов май е шефа на катедрата, доц. Стефан Иванов не е ли пич?

Други - Маргарита Спирова, Ася Русева...
Изображение
Аватар
zvezda
В началото бе словото
Специалност: KN
Курс: втори

Мнение от zvezda »

razor написа: Освен ако не искате да програмирате оупън сорс, което вие не искате. Искате да станете подлоги на Micro$oft, Адоуб или някви други такива изедници. Което е жалко.
Хаха, добре казано, razor! Ама от всяко дърво.... оупън сорс програмист не става...
J`E`K`O написа: момичетата в ФМИ никога не са излишни :) Все пак е хубаво през почивките човек да се поразсее от математика и компютри.
Ако си мислиш, че само ще ви разсейвамe, не си познал! Приготви се за люта конкуренция! Плюс (+) това ще решавате домашни, ще принсталирате Windows, ще носите бюра, ще обяснявате сорсове... И даже ще ви харесва :twisted: Защото ние сме момичета, а вие - момчета! So better get used to it! That's that! (извинявам се, просто преди изпита на 20.05 щях да ходя и на изпит по англ. и още не мога да се отърся :D )
.:KH ~ II-pи курс:.
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

Лозанов е много готин - обръща се към целия поток и казва "Глей сега тука к'во става като вземем да изразим ей тука!" :) Спирова ми водеше упражненията по АГ, а сега разните неевклидови геометрии и е голяма душица
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Да, бил съм при Спирова, знам я перфектно.

А Грозьо Станилов рулира. За жалост вече не предава. Големи случки разказваше за Тагамлицки и Петканчев. :lol:
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”