Защо да гласувате?
Така, аз лично гласувам на всички избори.
Опитах се на президентските да не отида да гласувам, НО нещо вътре ве гризеше цял ден, вдигнах се и отидох. Просто не мога да си представя да има избори и да не гласувам.
Не че кандидатите са толкова достойни и светли образци, ама изборът не винаги е между две положителни неща, нито пък между добро и лошо, а в повечето случаи между две неприятни неща - и избираш по-малкото зло!
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Donald_Duck
- В началото бе словото
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Ами вотът, доколкото го имаше, си е доста логичен. Проблемът е именно в липсата на вот. Никой не се е съмнявал, че твърдите електорати на ДПС и БСП ще се справят акуратно със задачата, която изпълняват толкова години. Явно мнозинството няма нищо против ДПС да печели изборите, ха да са ви честити тогава! 
- la_cazadora
- Драскач
И аз гласувах. Разлепих си "манифеста" на входа и лично навих още един човек да гласува. Нашата партия не получи квота, но както и да е. Постъпих правилно, но хич не ми е спокойно.
Аз гласувах, но това не е достатъчно. За следващите избори ще измисля и друг начин да агитирам за гласуване и ще се подготвям по-отрано. 
- la_cazadora
- Драскач
Аз пък съм доволна, че тия евродепутати, които ги избрахме сега ще са само за 2 години. Като ги видим какво правят, ще можем да санкционираме на време.
Сега като се добавят и изборите за евродепутати, ни се падат почти през година избори, нали? Очаквам това скупчване на избори да направи хората по-заинтересовани от политиката.
Сега като се добавят и изборите за евродепутати, ни се падат почти през година избори, нали? Очаквам това скупчване на избори да направи хората по-заинтересовани от политиката.
-
koko_divia
- В началото бе словото
Re: Защо да гласувате?
Идеята е за начина за провеждане на избори наи вече за парламент и по точно кои има право да определя
(избира) хората за депутати.
Идеята ми беше породена от българската поговорка " Които не работи не трябва да яде“
Тоест които не плаща данъци в България няма право да гласува за парламент и местна власт.
Незнам за вас но на мен лично ми писна да работа като вол и в деня на изборите да пристигнат наши граждани
от Турция кадето работат, живеят и плащат данаци и да гласуват за тяхната си партия.
Писна ми в дения на изборите да се дигнат като за последен бои 300 000 - 500 000 пенсионери по заповед на
партияата за да я вкарат пак в парламента.
Писнами от безработни които неискат да работят да гласуват за тези които им обещават по добри социални
помощи ако влезнат в парламент.
Краино време е работещите да защитят труда си и да избират те тези които да се рапореждат със средтсвата
които те са изработили.
Неискам да обидя никои с тези си размисли просто искам да станем нормална държава
Ако нашите съграждани в Турция искат да гласува за БЪЛГАРСКИ парламент да доидат да работят в
БЪЛГАРИЯ
Ако безработните искат да гласуват да си намерат работа а не да чакат само помощи (работа има стига да
искаш да работиш)
За пенсионерите така или иначе работещите се грижат
(избира) хората за депутати.
Идеята ми беше породена от българската поговорка " Които не работи не трябва да яде“
Тоест които не плаща данъци в България няма право да гласува за парламент и местна власт.
Незнам за вас но на мен лично ми писна да работа като вол и в деня на изборите да пристигнат наши граждани
от Турция кадето работат, живеят и плащат данаци и да гласуват за тяхната си партия.
Писна ми в дения на изборите да се дигнат като за последен бои 300 000 - 500 000 пенсионери по заповед на
партияата за да я вкарат пак в парламента.
Писнами от безработни които неискат да работят да гласуват за тези които им обещават по добри социални
помощи ако влезнат в парламент.
Краино време е работещите да защитят труда си и да избират те тези които да се рапореждат със средтсвата
които те са изработили.
Неискам да обидя никои с тези си размисли просто искам да станем нормална държава
Ако нашите съграждани в Турция искат да гласува за БЪЛГАРСКИ парламент да доидат да работят в
БЪЛГАРИЯ
Ако безработните искат да гласуват да си намерат работа а не да чакат само помощи (работа има стига да
искаш да работиш)
За пенсионерите така или иначе работещите се грижат
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Коко, ако искаш някой да те вземе на сериозно, оправи малко правописа. Не искам да се заяждам, ама аз спрях да ти чета мнението още на третото изречение, защото то твоето направо е...
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Язък, големи майтапи си изтървал.ники написа: ама аз спрях да ти чета мнението още на третото изречение
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).