е в Химическияявор написа:E специалност Химия и информатика
Въпрос: Кандидатстване с Олимпиада по ИТ
Модератор: Boromir
а за английския...
А аз искам да попитам дали оценка 5,20 на националната олимпиада по англ език би ми се зачитала като кандидатстудентски изпит. Прочетох внимателно правилника за кандидатстване и май май ще трябва на изпит да се явявам, но.. мойта директорка твърди,че оценката ми се зачита..
- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
съветвам те да питаш в администрацията на съответния факултет...мисля, че щом е под 5,50 не трябва да се зачита. Твоята директорка колкото и знаеща и можеща да е, не е представител на университетската администрация. За да нямаш главоболия после, все пак питай.
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
- явор
- Летописец Виртуоз
Явно не се разбрахме, защото аз имам в предвид, че щом е и с химия, ни би трябвало да може да влезе там, както е станало, а би трябвало да влезе всички специалности, които са само с насоченост информатикаБeтон написа:е в Химическияявор написа:E специалност Химия и информатика
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Прочети пак: Тъкмо днес видях един пич от Химия и информатика, който така е влезнал. А в моята специалност по тоя параграф не е имал право. Странно. Явно за ХФ-то става.явор написа:Явно не се разбрахме, защото аз имам в предвид, че щом е и с химия, ни би трябвало да може да влезе там, както е станало, а би трябвало да влезе всички специалности, които са само с насоченост информатикаБeтон написа:е в Химическияявор написа:E специалност Химия и информатика
Влязъл е в Химия и информатика, но не е можал да влезе в Математика и информатика.
Иначе и аз имам колега влязъл от такава олимпиада, а и щом момчето е говорило с администрацията, всичко е на 6.

-
shigataganai
- В началото бе словото
Ако може кажи точно какво ти казаха, в смисъл за кои специалности и факултети може да се използва оценката, защото и аз съм с 6.00 от НОИТ и също бях притеснен от неяснотитеЗвъннах в учебен отдел ... казуса е разрешен![]()
![]()
![]()
Кажи също ако знаеш нещо и за тия с по-ниски оценки от същата олимпиада (примерно 5.75 колкото има колегата по проект