Ами ако не влезете?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

animalita написа:
James Moriarty написа:ако не влезете означава, че не ви е мястото тук......
Всъщност дори да ме приемат в СУ, не мисля, че мястото ми е там...
а къде?
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
animalita
В началото бе словото

Мнение от animalita »

Ton4eto написа:
animalita написа:
James Moriarty написа:ако не влезете означава, че не ви е мястото тук......
Всъщност дори да ме приемат в СУ, не мисля, че мястото ми е там...
а къде?
А, де? И аз това се питам... :cry: Защо не мога да намеря Университета за мен? :evil:
"Това е моят свят! Вие просто живеете в него..." (Garfield)
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

:? това е мн жалко, но знаеш ли в последствие може да разбереш, че си попаднала на правилното място :D така, че споко :wink:
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
Аватар
Licenti0us
От дъжд на вятър

Мнение от Licenti0us »

Мисля, че ще си подам документите за Германия.
animalita
В началото бе словото

Мнение от animalita »

Ton4eto написа::? това е мн жалко, но знаеш ли в последствие може да разбереш, че си попаднала на правилното място :D така, че споко :wink:

Дано така да стане! Пък и има още една година, може нещо да се промени :D
"Това е моят свят! Вие просто живеете в него..." (Garfield)
Misska Optimistka
В началото бе словото

Re: Ами ако не влезете?

Мнение от Misska Optimistka »

phoebe написа:Какво ще правите, ако не влезете в университет? Не говоря специално за СУ, а по-принцип?.
Просто няма такъв вариант :lol:
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Така - не знам какво сте писали до този момент, но ми се иска да ви споделя скромните си впечатления от позицията на човек, прeминал през вашите терзания и вече влязъл . За моя радост влязох веднага и то това което исках Но дoри и да не беше станало така ,със сигурност щях да вляза, каквото и да е в СУ (университетът няма значение). И знаете ли защо - защото за една година животът ти коренно се променя след училище - намираш си работа, ставаш относително финансово независим, а после влизаш - и се чувстваш не на място
Не ви казвам ,че ако не влезете светът се сгромолясва, в никакъв случай! Но какво ви пречи да влезете дори и нещо, което не ви очарова. Поне ще срещнете нови хора - някои от тях може да ви останат приятели, ще научите много нови неща, пък може и да се преместите. Ще си учите за кандидатстване пак. Това искам да ви посъвeтвам, но в крайна сметка всеки решава сам за себе си
Искам да ви пожелая накрая да влезете каквото душа ви иска и да се чувствате щастливи там!
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Благодаря :) Аз да вляза при теб, пък след това ще пиша суицидно депресиращи постове по форума като дойде 2рата сесия :lol:
medicate, medicate
ninka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ninka »

Аз лично си почивах 1година след завършването,после кандидатствах
в НАТВИЗ,но там не е за случайни хора и затова си поработих малко.
През следващите 2 години си пробвах късмета на кандидат-студентските испити по география,но несериозно и 4.50 на изпита не ми стига за да се класирам.Но да ви кажа само с средно,та дори и от техникум не сме за никаде и вечно ще те експлоатират за малко пари,освен ако няма 'мама и тати'.При това положение не ти остава нищо друго освен да се бориш,така че няма срам и пак учиш,само че по сериозно и по отрано за сметка на работата.Ако не с касмет,то с упоритост всичко се постига!!! :homework:
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

I'll копам царевица and drink ракииия with me village brothers in Се'ерен Цънтрален Region(=
Последно промяна от radja на 23 Май 2007, 14:52, променено общо 1 път.
Аватар
stonesoul
Пишете, о, братя

Мнение от stonesoul »

Не смятам, че приемането в униврситет трябва да е цел само по себе си. По-скоро влизането в конкретна специалност или факултет. Аз уча в ТУ София - Автоматика, след цифра преебавки миналата година, грешно подреждане на специалности, не особено добра ориентираност и т.н. Тази година кандидатствам пак само във ФМИ, защото вече със сигурност зная, че искам да уча там, от ТУ след някоя и друга седмица ше се отпиша, все пак чакам резултатите от предварителния, но дори да са отчайващи пак ще се отпиша, ако не вляза тази година (надявам се това да не стане), ще работя 1 и ще кандидатствам отново следващата.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

Пич, искрено ти пожелавам успеха.
Аз успях да се махна от оная гадна работа меи и то точно автоматика. Велик е момента, в който влязох в СУ! Както виждаш съм адски щастлив до ден днешен. И от Математика и информатика и от ФМИ и от всичко.

Знам много добре за какво иде реч и се бори мъжки, както аз направих преди две години. 8) Това е. Трудничко сега, ама после всичко ти е кеф.
Изображение
ninka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ninka »

Аз също смятам,че не е важно просто да бъдеш студент,а да учиш тожа което искаш,независимо каде-важното е че се развиваш в посоката която сам си си избрал.Ако не успееш от първия път не означава че трябва да сменяш курса-само пълен напред за да се качиш на борда! :lol: А на тези от провинцията,които просто искат да си променят ежедневието и да доидат в града искам да им кажа че има много други начини да го направиат,а не да заемат местата местата на тези които наистина искат да учат!
Много ме дразнат тези които стават студенти,защото си преставят само купони,секс,дискотеки и кафенета, и не след дълго прекъсват обучението си,вече сервитьорки или друго подобно,защото за тях е по важно да си искарват пари за дискотеки и дрешки!!
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм

Мнение от marrylin »

ninka написа:А на тези от провинцията,които просто искат да си променят ежедневието и да доидат в града искам да им кажа че има много други начини да го направиат,а не да заемат местата местата на тези които наистина искат да учат!
Много ме дразнат тези които стават студенти,защото си преставят само купони,секс,дискотеки и кафенета, и не след дълго прекъсват обучението си,вече сервитьорки или друго подобно,защото за тях е по важно да си искарват пари за дискотеки и дрешки!!

Предполагам,че си от София,след като обобщаваш всичко извън столицата като "провинция".И аз съм от провинцията(Пловдив) и искам да уча в София,но не защото си представям студентския живот,така както ти го описа,или защото в моя град няма какво да правя.И какво означава "да заемат места"?Тези,които наистина искат да учат,изкарват хубави оценки на изпитите и влизат.От изказването ти стигам до извода,че не си уверена в знанията си и се страхуваш,че някое "селянче" ще се справи по-добре от теб.
П.П:Имаш нещо против сервитьорската професия?Ако я беше работила,щеше да знаеш,че от нея се изкарват прилични пари,за да се издържаш. :wink:
raitchev
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от raitchev »

ninka написа:Аз също смятам,че не е важно просто да бъдеш студент,а да учиш тожа което искаш,независимо каде-важното е че се развиваш в посоката която сам си си избрал.Ако не успееш от първия път не означава че трябва да сменяш курса-само пълен напред за да се качиш на борда! :lol: А на тези от провинцията,които просто искат да си променят ежедневието и да доидат в града искам да им кажа че има много други начини да го направиат,а не да заемат местата местата на тези които наистина искат да учат!
Провинция e дума с латински произход, означаваща територията на дадена страна, намираща се извън големите градове.
повече - линк

Много ти знае устата, а елементарна култура нямаш...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”