Темата по история от предварителния - 13 май 2007?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

damien написа:рая, нали се сещаш, че както са ни на 24-ти баловете току виж посред миднайт сме получили инфарктен sms от мама или тате, които вместо да си гледат работата са решили "случайно" да ти надникнат в графата ЛД, където ей така ненадейно е изникнала една 2-ка :P

аз лично не бих се учудил...като ги знам наште :?
Да се надяваме, че родителите ще празнуват също до късно и като свършат с гостите ще са уморени и няма да им е до оценки от изпити... :wink:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

моите нито ми знят кандидатстудентския номер, нито знаят как и къде да проверят...
(=
Аватар
clessy
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от clessy »

radja написа:моите нито ми знят кандидатстудентския номер, нито знаят как и къде да проверят...
(=
Била си придвидлива.. :?
Последно промяна от clessy на 19 Май 2007, 10:37, променено общо 1 път.
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

някои хора имат късмет...аз и двете оценки от унсс си ги разбрах още във влака :x
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Вий сега пак сте добре... Изчакайте да минат баловете Ви и ще видите как ще ви се качи адреналина. Освен това ще има такива, които ще излъжат поне 2-3-4-5 пъти, че са излези резултатите :lol: :lol: :lol: Успех!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
chehulche
В началото бе словото

Мнение от chehulche »

Много благодаря за инфото :wink: , въпреки че и на мен ми изтръпна всичко :D А иначе момиченце съм :D :D :D Също така не съм много сигурна , но разбрах , че резултатите излизат на 23 :x (точно на изпращането ми :x )... И все пак надеждата умира последна :lol:
jexjex
В началото бе словото

Мнение от jexjex »

хаха, това с родителите е много добро :lol: на мен майка ми се обади да ми каже колко имам в унсс, аз си се препичах на лозе и не ми пукаше за резултати :wink:
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Абе "посред миднайт" на бала едва ли ще сме в състояние да четем "инфарктни" sms-и... :wink: :)

Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

damien написа:рая, нали се сещаш, че както са ни на 24-ти баловете току виж посред миднайт сме получили инфарктен sms от мама или тате, които вместо да си гледат работата са решили "случайно" да ти надникнат в графата ЛД, където ей така ненадейно е изникнала една 2-ка :P

Аз затова сгънах картончето с кандидатстуденстския ми номер и го глътнах....за да не може майка ми да се отдава на своеволия.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

nice. когато баща ми чу, че темата съдържа каравелов разправя "ма ти нямаше ли да ходиш на изпит по история? каква е тая литература?" :roll:
medicate, medicate
damien
Да живей словото

Мнение от damien »

хаха, аз почти бях забравил, че се изживява и като писател :P
Аватар
muhahahu
В началото бе словото

Мнение от muhahahu »

Corlic написа:

Аз затова сгънах картончето с кандидатстуденстския ми номер и го глътнах....за да не може майка ми да се отдава на своеволия.
Е големи хакери вашите родители бре :roll: Мойте са на Вие с компютрите :D
If you are too wasted to remember, it never took place!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Баща ми ползва PC от повече от 15 години и чак тази година почна да се научава да праща e-mail :D

А по темата за историята... Абе я сега мислете за баловете и съучениците ви, а после като мине еуфорията ще имате достатъчно време да се тюхкате кога ще излязат резултатите!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
damien
Да живей словото

Мнение от damien »

явор написа:Баща ми ползва PC от повече от 15 години и чак тази година почна да се научава да праща e-mail :D
майка ми се запозна с г-н компютъра преди няма и 4 години...и вече това и е работата :?
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Street Spirit написа:
Raya_Alexandra написа:Абе "посред миднайт" на бала едва ли ще сме в състояние да четем "инфарктни" sms-и... :wink: :)
Точно тогава търчах по стълбите на хотела/ресторанта до 1вия нет-клуб :D , нашите нямаше как да проверят, защото бяха в съседното заведение.
А инфарктните смс-и могат да бъдат и доста приятно изживяване - една моя приятелка посредата на бала разбра, че ще си спести мъките през лятото - с 5:50 по история (сега учи ПА) :wink:
Пожелавам ви ето такива новини по време на бала/изпращането!
Дано! Ама едва ли при мен ще е така... :roll: :(

Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”