Да се надяваме, че родителите ще празнуват също до късно и като свършат с гостите ще са уморени и няма да им е до оценки от изпити...damien написа:рая, нали се сещаш, че както са ни на 24-ти баловете току виж посред миднайт сме получили инфарктен sms от мама или тате, които вместо да си гледат работата са решили "случайно" да ти надникнат в графата ЛД, където ей така ненадейно е изникнала една 2-ка![]()
аз лично не бих се учудил...като ги знам наште
Темата по история от предварителния - 13 май 2007?
Модератор: Boromir
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Била си придвидлива..radja написа:моите нито ми знят кандидатстудентския номер, нито знаят как и къде да проверят...
(=
Последно промяна от clessy на 19 Май 2007, 10:37, променено общо 1 път.
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
- явор
- Летописец Виртуоз
Вий сега пак сте добре... Изчакайте да минат баловете Ви и ще видите как ще ви се качи адреналина. Освен това ще има такива, които ще излъжат поне 2-3-4-5 пъти, че са излези резултатите
Успех!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз затова сгънах картончето с кандидатстуденстския ми номер и го глътнах....за да не може майка ми да се отдава на своеволия.damien написа:рая, нали се сещаш, че както са ни на 24-ти баловете току виж посред миднайт сме получили инфарктен sms от мама или тате, които вместо да си гледат работата са решили "случайно" да ти надникнат в графата ЛД, където ей така ненадейно е изникнала една 2-ка![]()
Е големи хакери вашите родители бреCorlic написа:Аз затова сгънах картончето с кандидатстуденстския ми номер и го глътнах....за да не може майка ми да се отдава на своеволия.damien написа:рая, нали се сещаш, че както са ни на 24-ти баловете току виж посред миднайт сме получили инфарктен sms от мама или тате, които вместо да си гледат работата са решили "случайно" да ти надникнат в графата ЛД, където ей така ненадейно е изникнала една 2-ка![]()
If you are too wasted to remember, it never took place!
- явор
- Летописец Виртуоз
Баща ми ползва PC от повече от 15 години и чак тази година почна да се научава да праща e-mail 
А по темата за историята... Абе я сега мислете за баловете и съучениците ви, а после като мине еуфорията ще имате достатъчно време да се тюхкате кога ще излязат резултатите!
А по темата за историята... Абе я сега мислете за баловете и съучениците ви, а после като мине еуфорията ще имате достатъчно време да се тюхкате кога ще излязат резултатите!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Дано! Ама едва ли при мен ще е така...Street Spirit написа:Точно тогава търчах по стълбите на хотела/ресторанта до 1вия нет-клубRaya_Alexandra написа:Абе "посред миднайт" на бала едва ли ще сме в състояние да четем "инфарктни" sms-и...![]()
, нашите нямаше как да проверят, защото бяха в съседното заведение.
А инфарктните смс-и могат да бъдат и доста приятно изживяване - една моя приятелка посредата на бала разбра, че ще си спести мъките през лятото - с 5:50 по история (сега учи ПА)![]()
Пожелавам ви ето такива новини по време на бала/изпращането!
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."