Курсовете по журналистика

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
bubble
От дъжд на вятър

Курсовете по журналистика

Мнение от bubble »

Ами извинявам се че създавам специално тема, но така и не намерих някакъв конкретен отговор, та ми се ще да знам.Значи на курсовете по журналистика, които, както разбрах, се провеждат и през юни, какво по-точно се прави?Някаква информация?Пишат се есета или...?Ще съм доволна някой да ми каже, понеже аз предимно залягам над литературата и напоследък даже не мога много да следя новините,та се чудя дали би ми бил от полза.Благодаря предварително!
Аватар
infy
В началото бе словото

Мнение от infy »

не бих казала, че тие от полза. На мен не ми беше хич!
Не пишехме никви есета, най-вече имаше лекции по 5 часа на ден, от които нищо е помня. Лекциите бяха за исория на радиото, малко теория за телевизия - все некви неща, които може да намериш и другаде. Най-ваното май беше, че се говореше малко за създаването на евро съюза.
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Хубави са тия курсове. Аз не съм ходила. Но ще са ти от полза.

Пък и малко парички за нашето и твоето бъдещо ФЖМК не са излишни! :lol:
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
clessy
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от clessy »

fragile,някакви отзиви за курса по журналистика в Образователни технологии чувала ли си?
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Бях на него. Крайно безполезен.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
clessy
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от clessy »

:o тц тц тц ... а кой го водеше тоя курс?Киро?
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

На мен - да. За друг не знам.
bubble
От дъжд на вятър

Мнение от bubble »

А ако не ходиш на курсове по журналистика,колко време ти отнема горе-долу да се подготвиш сам?
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Николко. Ако следиш редовно събитията - си ок, няма какво да учиш. Иначе поне месец да следиш новини, коментари. От всякакви области. Успех!
Дени
Постоянно присъствие
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

fragile написа:Николко. Ако следиш редовно събитията - си ок, няма какво да учиш. Иначе поне месец да следиш новини, коментари. От всякакви области. Успех!
И аз така съм чувала, че става - важно е да си " в час " , защото разговорът се провежда на актуална тема * разбира се * :)

Успех на всички - но първо литературата :)
Love, life, meaning ... Изображение OVER
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Безполезни са сичките аз не ходих на нито 1 и пак си нямах проблеми с есето и устния
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
SL
В началото бе словото

Мнение от SL »

Някой знае ли в събота в колко часа започва курса ?
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”