Какво деяние
След като го рязахме преди известно време и му казахме да си ходи във форума на унсс, сега е решил да го играе таласъм по ЛС-тата.
Модератор: Boromir
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" 
Целта на висшето образование до голяма степен не се постига със способите, използвани в наши дни. А най-голямата ценност на СУ са студентите!Бeтон написа:Мнението ти продължава да ми говори, че не са ти ясни целта на висшето образование и ценностите на СУ.
Не слугувам на мнения, а чрез тях си проравям път! И кой ти каза, че не мога да ти отговоря на всичките въпроси? Да си ме питал... аз не искам да занимавам другите с тях, защото не са тема на разговор!Бeтон написа:Още не си дорасъл да мислиш отвисоко и твоето ниско мислене не те води никъде. Само да слугуваш на мнения на този и онзи и слухове разни. Продължавай. Ти на мене не ми пречиш по никакъв начин. Хубаво е, че знаеш какво искаш да работиш. Даже и едно дете може да ти каже, какво иска да стане, макар и в аспект "детска мечта". Но оттука нататък на нито един въпрос не можеш да отговориш. Защо искаш точно това, кое твое качество смяташ ще те изведе на пазара, т.е. какво имаш ти, а колегите ти го нямат, как ще се развиваш в дадената насока и тн...
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Епа продължаваме. Жестоко грешиш, ако си мислиш, че ще се спремеDemonHunter написа:СУ е най-добре

Nikince написа:Не съжалявам нито за миг,че предпочетох най-стария, най-големия и най-добрия Университет в България.
Nikince написа:Отностно по-горния пост в който се прехвалва този тъп университет (унссбел. авт.)
Ето. Знаех си, че има още хора, които МИСЛЯТ ПРАВИЛНОNikince написа:Аз предлагам да си стоите във вашия форум, и да оставите нас намира:)
Аре лека от мене!Nikince написа:На нас ни се налага да учим

DemonHunter написа:СУ като най-стар университет е нормално да е с най-голяма практика в корупцията, не мислите лиПримери такива колкото искате, във всички университети. Такива аргументи издишат от раз. Някой да каже нещо смислено?
П.С. Дума "фри тайм" в българският език не съществува. Разбира се, това може би е новост в учебния план по МО на СУ, които са една крачка напред в словотворчеството в българия.
П.П.С. Това е добра идея за нова специалност в най-стария университет в България... там би била най-елитната...