География
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Nikince
- Пишеща машина
Аз се подготвях от "зелените тухли"
НО сега ми преподава проф. П.Славейков и има намирам доста различичия между Каракашев и него. Пример: Когато кандидатствах и ходих при Каракашев, той ми обесняваше,че пътуванията с цел работа от един в друг град са "ежедневни трудови миграции", онзи ден на лекция при Проф. Славейков той каза,че това НЕ са миграции. И въпреки всичко Каракашев е в УНСС, а Славейков в СУ, тъй че според мен е добре да попрегледате и в неговите материали какво пише. Ще са ви от полза.
И още нещо, някой в по-горен пост беше написал,че не било нужно да се пишат цифри и статистически данни. По мое скромно мнение това е напално невярно. Ако не бяха нужни нямаше да ги има. Миналата година след като приключиха изпитите и направих една съпоставка, на местата където темите не съм ги знаела с всички необходими данни, нямам чак толкова високи оценки, както на местата където знаех всички данни перфектно и ги бях написала, точни, на точното място:) Не ги подценявайте!
И още нещо, някой в по-горен пост беше написал,че не било нужно да се пишат цифри и статистически данни. По мое скромно мнение това е напално невярно. Ако не бяха нужни нямаше да ги има. Миналата година след като приключиха изпитите и направих една съпоставка, на местата където темите не съм ги знаела с всички необходими данни, нямам чак толкова високи оценки, както на местата където знаех всички данни перфектно и ги бях написала, точни, на точното място:) Не ги подценявайте!
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
-
F-o-U-N-D-e-R
- В началото бе словото
- Nikince
- Пишеща машина
marrylin написа:Nikince,може ли да те питам нещо?Доколкото помня,учиш география и история.А иначе оценката ти не беше ли достатъчно висока и за география или геология примерно?Или ти искаше да запишеш точно това?
Ами аз другите ги бях писала на по-долни желания.Иначе да имам 5.50
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- Nikince
- Пишеща машина
MissDi написа:аз се успокоявам с мисълта ,че е пробен!каквото и да се падне аз ще пиша!
Софийски университет "Св. Кл. Охридски"; Ректорат-южно крило, вдясно от централния вход, етаж 3, зала 65
няма ли някой да е при мен
Споко, ти ще си поне с още стотина човека. 65-а е огромна аудитория, ние там имаме лекции, но е и ужасно студенко, тъй че се пооблечи
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ