МИО & ТУРИЗЪМ - РЕАЛИЗАЦИЯ
Модератор: Boromir
-
goshko
- От дъжд на вятър
МИО & ТУРИЗЪМ - РЕАЛИЗАЦИЯ
Тази година ще кандидатствам в СУ и искам да вляза МИО или ТУРИЗЪМ.Интересува ме главно каква е реализацията след като завърша,какво мога да работа и перспективни ли са самите специалности според вас? Коя специалност според вас е по-добра ТУРИЗЪМ или МИО.Решил съм тези 2 спец. да пиша на първите две желания,но незнам коя да пиша на първо място и коя на второ

-
goshko
- От дъжд на вятър
Joker, а за МО не се ли кандидатстваше само с история... и език, защото аз ще държа изпити по география и руски!
БТВ: харесал съм си и специалностите - "География", "Регионално развитие и политика","Японистика","Китаистика"
Студентите или по-информираните могат ли да кажат по 2 думи и за тези специалности,защото то в справочника пише за реализацията(но честно казано...не схващам много много от това което пише там)

БТВ: харесал съм си и специалностите - "География", "Регионално развитие и политика","Японистика","Китаистика"
Студентите или по-информираните могат ли да кажат по 2 думи и за тези специалности,защото то в справочника пише за реализацията(но честно казано...не схващам много много от това което пише там)
братовчед ми учи в УНСС
публична администрация ... питах го какво може да работи и каза че не знае ... по принцип няма точно професия .. някакви чиновници ..
а и много се освобождават от изпитите и нищо не учат ... абе специалност както 60-70 % от всички специалности в наще мили универстети
публичната администрация е : "студент по каквото и да е само да е София .... "
публична администрация ... питах го какво може да работи и каза че не знае ... по принцип няма точно професия .. някакви чиновници ..
а и много се освобождават от изпитите и нищо не учат ... абе специалност както 60-70 % от всички специалности в наще мили универстети
публичната администрация е : "студент по каквото и да е само да е София .... "