и мен.phoebe написа:класа ми
Какво ви подразни/натъжи днес vol.2
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Излишната суета около тъпия бал ме дразни супер много...
Ако повече хора не го приемаха като грандиозно събитие,на което трябва да изглеждаш като придворна дама с неземно хубава рокля от страната на чудесата...златно обувчици(задължителните камъни сфаровски) и останалите небивалици всичко щеше да е ОК.Принципно нямам нищо против една хубаво прекарана вечер с класа..но това излишно напрежение ,което вс около мен съсипва всичко... 
Последно промяна от clessy на 17 Май 2007, 19:55, променено общо 1 път.
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Съгласна съм 100%... (никога не съм предполагала, че ще го кажа.)Clessy написа:Излишната суета около тъпия бал ме дразни супер много... Ако повече хора не го приемаха като грандиозно събитие,на което трябва да изглеждаш като придворна дама с неземно хубава рокля от страната на чудесата...златно обувчици(задължителните камъни сфаровски) и останалите небивалици всичко щеше да е ОК.Принципно нямам нищо против една хубаво прекарана вечер с класа..но това излишно напрежение ,което вс около мен ми причиняват съсипва всичко... bandhead
Офф... толкова пък да са прехвалени тия камъни... Да ви се оплача! Аз няма да имам нито един камък Сфаровски по себе си!Clessy написа:задължителните камъни сфаровски
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Гордея се с теб!Raya_Alexandra написа:Да ви се оплача! Аз няма да имам нито един камък Сфаровски по себе си!![]()
![]()
![]()
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."