Тема за възхвала на една държава (която и да е)
- Гост
- Пишеща машина
Сега за сега да... Ама преди международен език е бил латинския, преди него старогръцкия ... и къде са тия езици сега? Няма кьорав човек, който да ги говори...pafkata написа:Истина си е че няма страна с по големи успехи от Англия, като се замислите колко си е разпространила културата и езика ... Английския е вече де факто международния език на светаJoker написа:Така е с всички големи страни, но Островът рулира от векове...
Rule Britannia!
/и на двата езика само се пише или по-скоро се превеждат написани текстове... обратен превод не се прави, защото няма как да се прецени дали е правилен.../
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Замисълът на темата е такъв - всеки да посочи друга страна, от чиято история, политика, природа и т.н. се възхищава.coolman написа:Никой не каза България![]()
![]()
А за България - ТУК
Я да си кажа и аз - Палау рулира!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Коньовишкия жентлемен (сега и аз съм от Коньовица),
Латинският е официален език в една европейска държава. Аз самият съм чувал двама души да си говорят на латински в двора на СУ и то не от гъзария!
sientelo,
Молдовският парламент от простотия сам отцепи Приднестровието от Молдова и сега се чудят какво да правят...
Латинският е официален език в една европейска държава. Аз самият съм чувал двама души да си говорят на латински в двора на СУ и то не от гъзария!
sientelo,
Молдовският парламент от простотия сам отцепи Приднестровието от Молдова и сега се чудят какво да правят...