При това темпо не може ли в един момент да се почустваш тотално изтощена?Mira написа:ми аз примерно колкото повече задължения имам,толкова съм по-енергична и по-съвестно си върша работатакогато стана сутрин рано и цял ден тичам насам-натам по задачки накрая вечер вместо да се чувствам като парцал имам чувството че кипя от енергия и мога да свърша още 100 неща,тогава се чувствам пълноценна
обратното,чувствам се психически и физически изцедена,когато през по-голямата част от деня съм бездействала
предполагам че си зависи най-вече от човека
Вечните студенти
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- DADO
- Легендарен флуудър
Едва ли умората пречи ... И аз работя и уча ,а и хич не пропускам да се забавлявам .. рядко спя повече от 35-40 часа на седмица... и не е кой знае какво натоварване...Axel написа:При това темпо не може ли в един момент да се почустваш тотално изтощена?Mira написа:ми аз примерно колкото повече задължения имам,толкова съм по-енергична и по-съвестно си върша работатакогато стана сутрин рано и цял ден тичам насам-натам по задачки накрая вечер вместо да се чувствам като парцал имам чувството че кипя от енергия и мога да свърша още 100 неща,тогава се чувствам пълноценна
обратното,чувствам се психически и физически изцедена,когато през по-голямата част от деня съм бездействала
предполагам че си зависи най-вече от човека
Аз съм на мнение че над 90% от хората са много мързеливи и все си търсят извинения и само се оплакват че нямат пари и че нямат време да свършат нещо...
А за ученето , наистина е проблем , но пък в СУ всичко е едно такова ... хората свикнали само с 5 и 6 от гимназията .. преподавателите сякаш ги е страх да късат.. Аз не искам нито общежитие , нито стипендия ... и някой път чета за изпит защото ми е интересно .. а за самия изпит ми е ясно че ще ми пишат 3 или 4 по милост дори и да не знам нищо... Идилия
Nothing is Perfect
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Къде наистина го има този филмCrematory написа:Какво, извинявай, учиш? Не съм забелязала такъв страх в нашия факултетpafkata написа:. преподавателите сякаш ги е страх да късат..
Laughing![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като птичка в небесата 
-
Dr. Socrates
- В началото бе словото
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Re: Вечните студенти
има ли някои като мене - да са почнали малко късничко, а и годинка да са отложили?
иначе гледам да съм стриктен с изпитите, че ... 
чуствам се като дъртак като гледам пишлеметата около мене.
повечето са много умни деца де. 

чуствам се като дъртак като гледам пишлеметата около мене.
Xenon написа:Има ли такива във форума? Хайде, разконспирирайте се, де...
- DADO
- Легендарен флуудър
Ще се разочароваш от СУ. Отдалеч изглежда супер-ВУЗ със супер-студенти, влезеш ли - разбираш че е абсюлотна мизерия и е пълно с вундеркинди-темерути.amdor написа:ами аз учих...по скоро си загубих времето в НБУ 4 години, и сега си записах в СУ това което ми идва отвътре...какво да направя като някои хора се ориентираме по-късничко от други...
Ibiza DJ