П.П. Да живее Свободата на словото.. хахах...
Темата по история от предварителния - 13 май 2007?
Модератор: Boromir
След като си убивам времето в този сайт, вместо да уча... длъжна съм да попитам каквото искам. Това че винаги ще има недоволни от поста ми така си е... но все пак за какво е този форум? Всеки да споделя мнения, разсъждения и лични критерии. Да не говорим че има доста по-осведомени хора от нас, като нар кандидати от по-минали години или вече обучаващи се студенти. Така че, колкото и да е дразнещо наистина, човек сам избира какво да попита. А дали ще му отговорят или не, подразнят или не, няма никакво значение, важното е че е получил отговорам който търси.

- W140
- От дъжд на вятър
- Специалност: Етнология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
малииииииии как ме успокоиТамян написа:Всъщност, децата са още по-облагодетелствани"Третият хубавец", а именно Ботьова, въобще не им влиза в темата според тази формулировка. Което означава и че не е чак толкова обемисто.. Абе красота!
сега вече се успокоих
дълго се чудех дали да пиша за ботев
даже питах и един зад мен дали тре се пише за ботев
почудих се още малко и не писах нищо
и на мен щотоimpreza написа:по тая логика има още доста годишнини( да речем руско-турска(фаворитка ми е ))
по логигата за годишнините
дугата година трябва да се падне обяването на независимостта на бг - 100 години
Така би се наложило и аз да пиша ... най-забавното е че после понеже вече всички ме бяха запомнили ... (вкл. квесторите до един, ректора и т.н. ... ) и на всички трябваше да се обясни защо излизам .. яко0о0о .. няма що .. само се молех да не ме посрещнат пак отвън с микрофон .. защото щеше да е прекалено освен, че ме стресираха, ами накрая и да обявят на цяла Б-я, че не съм писала .. ха ! ... мн забавно няма що. хайде стига сте се впрягали, моля ви ... мн мелодрами, много нещо стана тука ..phoebe написа:Моля, въздържайте се от мнения от типа "ма аз написах само xxx листа/страници" или пък "аз писах и за ботев, аз пък споменах че каравелов майка му дядо й бил турски генерал", "колко ще ми пишат?"
не падайте на такова ниво - никой от нас не е от проверителите, нито пък ще ви каже колко ще имате реално. за всякакви такива емоционални глупости - ползвай http://www.grouphug.us, а не форума на СУ![]()
А приятно ми е да се запозная с Nastypet, можеше ръката ти да мръдне малко наляво и да извадиш Борис (хипотетично), ма нейсе
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Или ще идете да си правите ташак - и аз от личен опит го казвамIce_Spirit написа:и втория изпит,но които ще знаете всичко перфектно-от личен опит го казвамLicenti0us написа:в крайна сметка сега всичко е в ръцете на проверяващите...
а пред нас са балове, серенади и неограничени количества забранени неща.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Nickelscence
- В началото бе словото
Хехе...какво сте се шашнали? нали това е само предварителен изпит. Ако ви кажа аз какви глупости писах, ще се успокоите всички.
Значи, според мен Каравелов е учил в Бейската академия в Букурещ вместо в Пловдив, Иван Касабов публикува брошурата на Каравелов "Мои братя" на страниците на в-к "Български глас". Помощниците на Левски са изпратени в страната след първото общо събрание на БРЦК,а заключението направо си го съчиних! Писах 13 страници, като една страница отделих на кризата след смъртта на Левски. Най-тактично съм избягвала повечето дати, щото те са ми най-големия проблем в цялата история. А, да: писах и че има предположения, че поп Кръстьо е предателят на Левски, че Зайчарската чета взема участие в боевете в Белград през юни 1862. Кой знае колко още простотии от тоя сорт съм си измислила...
А кажете сега колко мислите,че ще имам!

Значи, според мен Каравелов е учил в Бейската академия в Букурещ вместо в Пловдив, Иван Касабов публикува брошурата на Каравелов "Мои братя" на страниците на в-к "Български глас". Помощниците на Левски са изпратени в страната след първото общо събрание на БРЦК,а заключението направо си го съчиних! Писах 13 страници, като една страница отделих на кризата след смъртта на Левски. Най-тактично съм избягвала повечето дати, щото те са ми най-големия проблем в цялата история. А, да: писах и че има предположения, че поп Кръстьо е предателят на Левски, че Зайчарската чета взема участие в боевете в Белград през юни 1862. Кой знае колко още простотии от тоя сорт съм си измислила...
А кажете сега колко мислите,че ще имам!
"It's better to burn out than to fade away!" (Kurt Cobain)
-
damien
- Да живей словото
- Курс: трети
stop it! наистина е лудост да гадем оценки
чакат ни още поне 10 дена мъчително чакане...мн е сдухващо, но няма как!
аз все си мисля, че може за нещо да ме порежат...и айде юли пак
но после си казвам, че всичко е въпрос на късмет, лунен цикъл, теория на вероятностите или просто зависи от това дали професора си е изпил кафенцето или има мигрена и пр. 
чакат ни още поне 10 дена мъчително чакане...мн е сдухващо, но няма как!
аз все си мисля, че може за нещо да ме порежат...и айде юли пак
-
damien
- Да живей словото
- Курс: трети
ех, нямаш представа колко филми ме чакат...това ми беше стимула да зубкам предните две седмициphoebe написа:нарежете се за последно с класа, запълнете времето с спорт, туризъм или просто гледане на филми.
викам си "върна ли се, разплувам се пред ПС-то и се почва"; да, ама не! проекти, изпитвания, оценки...тея даскалки са решили до последно да ме мъчат(може би защото последния месец почти не са ме виждали
пп: аватарчето ти от Requiem for a Dream ли е?
мн сдухващо филмче
- Licenti0us
- От дъжд на вятър
- Nickelscence
- В началото бе словото