Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
и моя бал е на 24-ти хаха
дано излязат дотогава, но малко се съмнявам...13+10 = 23-ти, но "професорите" винаги са малко муднички(дано не се задълбават мн в проверките )
пп: рая, спокс! може да се изненадаш от оценката си...
alys написа:Математиката ме интересува (ако някой от вече приетите си спомня).
Веднага. Само че първо трябва да направите дарение за факултета. Задачките ще ги получите на червени листа, само срещу поне две левчета, може повече. Парите ще отидат за общо благо
Бeтон написа: Само че първо трябва да направите дарение за факултета. Задачките ще ги получите на червени листа, само срещу поне две левчета, може повече. Парите ще отидат за общо благо
Дано тези червени листа се предлагат пред Химическия факултет, че ще пропадне дарителската част. А после ще ги погледнем и на сайта на СУ.
Бeтон написа:Веднага. Само че първо трябва да направите дарение за факултета. Задачките ще ги получите на червени листа, само срещу поне две левчета, може повече. Парите ще отидат за общо благо
За кво са ми задачите ,ако не са решени
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
А как да проверя своя резултат? Предполагам чрез индивидуалния си номер, който трябва отново да въведа някъде в сайта както преди изпита, за да видя в кой факултет съм разпределен? Или ше трябва да се ходи до СФ?
Начи трябва да си вляза пак на персонална информация? Аз се пренадах от 11 дни вече влизам по неколко пъти... нема ли да излизат вече? Тва го праат нарочно а умреме от напрежение