География
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
boby_bobsi
- В началото бе словото
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
boby_bobsi написа:имам едно въпросче - кои теми са се паднали по география последните 3-4 години????
Разгледай форума по-добре и ще намериш отговора.
-
F-o-U-N-D-e-R
- В началото бе словото
интересуваме като си учил за химическата промишленост,дали си разписвал за целулозно-хартиената в темата-същност,териториално разположение и пр.goshko написа:А що се отнася до това,че има такива теми,които да се поберат на 10-15 страници...аз лично такава тема още не съм срещнал,въпреки че съм ги научил вече всичките...F-o-U-N-D-e-R написа:мисля ,че има теми,които ще се поберат на 10-15 страници..
Аз лично предпочитам да си пиша нормално,не да пиша широко или по какъвто и да е друг начин..пък,ако бъда ощетен в оценката ,заради малкото съдържание ,ще се сърдя на себе си,но мисля,че колкото и да пиша,ако напиша най-същественото и най-точното ,дори на 10 страници...би трябвало да се оцени по-добре.. вече проверяващия си знае
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
- Nikince
- Пишеща машина
Вчера с доцента ни, в една от лекциите обсъждахме точно тези ПАРАДОКСИ как една промишленост не може да се определи къде точно спада. И той даде пример с ЦХП. Да наистина е към Дървообработващата, НО за производството й се използват много химични разлагания, тоест спада и към ХП.
Според мен е добре не да се пише за нея, а да се вметне с 1 2 изречения
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
-
F-o-U-N-D-e-R
- В началото бе словото
е да така може,но ако трябва да се добави в пълния си вид...ако се падне химическа промишленост ...трябва да ми дадат цял ден да пиша темаNikince написа:Вчера с доцента ни, в една от лекциите обсъждахме точно тези ПАРАДОКСИ как една промишленост не може да се определи къде точно спада. И той даде пример с ЦХП. Да наистина е към Дървообработващата, НО за производството й се използват много химични разлагания, тоест спада и към ХП.
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
MissDi написа:Аз вече малко се притеснявамВ главата ми е каша .Дано на изпита поне ми се избистрят нещата
Споко,и аз съм така!
-
F-o-U-N-D-e-R
- В началото бе словото