Темата по история от предварителния - 13 май 2007?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Тамян написа:
Street Spirit написа:Доколкото си спомням като съдържание беше много приятна (поне за мен), но една от най-обемистите. (...) Така че - радвайте се, че сте писали само за 3мата хубавци и са ви спестили Раковски, например.
Всъщност, децата са още по-облагодетелствани :roll: "Третият хубавец", а именно Ботьова, въобще не им влиза в темата според тази формулировка. Което означава и че не е чак толкова обемисто.. Абе красота! :wink:

Ако миналата година ми се беше падало това... уви... както и да е:) Мили мои... вие вече сте дали всичко от себе си, така че ви пожелавам комисии с омеканли мозъци и нежни сърца:) А, да и контролната тема за Аспарух и Тервел е егати ташака:)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Oх...добре,да кажем,че трябва да се пише до излизането на Каравелов от БРЦК....аз като съм писала само до смъртта на Левски и съм споменала,че след това националноосвободителното движение навлиза в период на 2годишна криза... на колко най-много мога да се надявам?
ИзображениеИзображениеИзображение
blue-sky
В началото бе словото

Мнение от blue-sky »

Май аз съм най-големият карък, а? :lol:
Подготовката ми за този изпит въобще не беше слаба. За ефективност не знам, но доста се позанимавах. Последните три седмици преди изпита наново преговорих всичко, но имаше три теми, които не знаех добре, и от чисто суеверие залягах повече на тях. По-точно 2 теми и една подтема...учила бях цялостната тема (от дейността на Раковски до Старозагорското въстание) - тя сама по себе си не ме притесняваше, но точката за БРЦК посмъртно не можех да я запомня :? И в събота я преговарях, и преди това...нищо! Като резултат - 4 написани страници :lol: Като чух темата, блокирах...седях си там петте часа, но не можах да сътворя повече от някаква жалка вариация на тема комитетската дейност и биография на Левски и някакви собствени анализи за еволюцията на революционното движение. Даже заключение нямам :lol: Надявам се на 2 и една стотна, въпреки че това би било подаяние, хаха
Интересното е, че ми казаха после, че много хора си излизали по-рано...аз си знаех, че за мен тази тема би била кошмар, но не очаквах и за други хора да е така.
Дали ще има много високи оценки този път? :)
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

като гледам как масово сте оставали и не сте писали нищо...май няма да са мн високи.
А,Явка,мин.година имаше и момиче от Силистра,която тегли втората тема за редовния :wink:
Toto-I will remember
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Моля, въздържайте се от мнения от типа "ма аз написах само xxx листа/страници" или пък "аз писах и за ботев, аз пък споменах че каравелов майка му дядо й бил турски генерал", "колко ще ми пишат?"
не падайте на такова ниво - никой от нас не е от проверителите, нито пък ще ви каже колко ще имате реално. за всякакви такива емоционални глупости - ползвай http://www.grouphug.us, а не форума на СУ :x
А приятно ми е да се запозная с Nastypet, можеше ръката ти да мръдне малко наляво и да извадиш Борис (хипотетично), ма нейсе :)
medicate, medicate
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

От марихуаната се затъпява. :wink:
Аватар
Licenti0us
От дъжд на вятър

Мнение от Licenti0us »

в крайна сметка сега всичко е в ръцете на проверяващите...
а пред нас са балове, серенади и неограничени количества забранени неща.
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

И все пак това не е най-важния ви изпит,горе нослетата,изкарайте си добре на баловете и с нови сили през Юли :)
Изображение
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Licenti0us написа:в крайна сметка сега всичко е в ръцете на проверяващите...
а пред нас са балове, серенади и неограничени количества забранени неща.
и втория изпит,но които ще знаете всичко перфектно-от личен опит го казвам :wink:
Toto-I will remember
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Е дано всички сме като теб :)
hypnossa - личен опит, може би?
medicate, medicate
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

хах не бе шегувам се...просто имаш як аватар :)
Аватар
Briza maximA
В началото бе словото

Мнение от Briza maximA »

хора,не му мислете повече - минало-заинало,няма да се ядосвате и така :) сега е време за почивка,балове,приятели защото съм сигурна че всички се нувдаем от такава! :wink:
wenn nichts mehr geht... -...komm und rette mich
Аватар
RaLiTO
В началото бе словото

Мнение от RaLiTO »

не беше лошата темата...интересното беше че предполагах че 50% има вероятност да се падне заради годишнината...знаех го..но така и не мога да се науча да уча наизуст....но нищо де ще видим резултата...по логиката ми темата юли месец ще е за Борис 1...пак годишнина...даже и филма гледах с надежда.... :roll: айде успех на всички...дано все пак сички имат хубави оценки...
It's the way that I wanna live (it's my prerogative)...
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
Connecting
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от Connecting »

по тая логика има още доста годишнини( да речем руско-турска(фаворитка ми е ))
ИзображениеИзображение
Аватар
Shamana
От дъжд на вятър
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Shamana »

Това с годишнините наистина е много тъпо, постоянно има някакви годишнини, така че е немислимо по това да предполагате коя тема ще се падне.А и нали все пак темата се тегли на случаен принцип. :roll:
A black wind took you away, from sight
And held the darkness over day, that night
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”