Темата по история от предварителния - 13 май 2007?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
NaStyPeT
В началото бе словото

Мнение от NaStyPeT »

Мартина Узунова от Варна, приятно ми е:)
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

NaStyPeT много гадно, щото и аз не знаех темата :). btw беше през едно място пред мен
Аватар
muhahahu
В началото бе словото

Мнение от muhahahu »

NaStyPeT написа:Мартина Узунова от Варна, приятно ми е:)

Душа ти ли тегли темата?
If you are too wasted to remember, it never took place!
Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

сега да не вземете да линчувате момичето, че изтеглило темата. Както четете то само вече се е да го кажам прецакало така че няма нужда и друг да и мрънка на главата. Между другото сигурно е голям стрес да теглиш ти темата. Дано не ми се пада и аз някой ден да тегля теми.
koketka
В началото бе словото

Мнение от koketka »

Аз пък бях малко повече от убедена, че можев да се падне тази тема-ако не сте забелязали се навършва кръгла годишнина от рождението на Левски и ми се стори подходящо! но това разбира се не значи, че я бях научила! като я написаха, ми стана смешно и писах каквото си спомнях-не разчитам на повече от 3.50-4! ще видим...
koketka
В началото бе словото

Мнение от koketka »

искам само още нещо да ви попитам-може просто да не съм забелязала да е написано(в такъв случай се извинявам),но кои бяха другите 2 теми,които са изтеглили за контролни?защото аз чух за иван асен и борис...
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Мнение от Hedgehog_Kj »

softy написа:....

Другите две контролни теми бяха "Зараждане на българската национална идея - Паисий Хилендарски и Софроний Врачански" и "Основаване и развитие на българската държава - Аспарух и Тервел"....
Аватар
Anelka
От дъжд на вятър
Специалност: СУ, Европеистика
Курс: трети

Мнение от Anelka »

aL' написа:NaStyPeT много гадно, щото и аз не знаех темата . btw беше през едно място пред мен

И през един ред зад мен :)
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Исках да се падне нещо от нова история.
Не съм разочарован и от тази тема,мисля че се справих що годе добре.Ако се беше паднала някоя от другите две - Създаване и укрепване или П.Хилендарски и С.Врачански - май щях да си изляза.
Написах 22 страници,но това не е гаранция за успех :).
Иначе видях тук,че спорите дали до излизането на Каравелов от БРЦК или до смъртта на Левски.
Сигурен съм,че е до излизането на Каравелов от БРЦК,т.е. до момента когато Ботев му заема мястото от декември 1874г. Питал съм и учителката ми.
Иначе много се притеснявам,защото пропуснах един абзац и после му сложих 1 в кръгче пред него и 1 в кръгче зад него за да отбележа откъде до къде е.И после си поставих знака на предната страница,където го бях пропуснал.Квесторите обаче казаха,че всичко е наред и няма проблеми да си ги отбелязваме така,ама все пак мен ме притеснява това 1 отпред и 1 отзад.Мисля,че това "НЕ ОТБЕЛЯЗВАЙТЕ С ЗНАЦИ,АНУЛИРАМЕ РАБОТИ!" е просто някаква формалност,но не знам.Надявам се да няма проблеми.
Аватар
aya
В началото бе словото

Мнение от aya »

Ех, темата не я знаех добре ... но реших да не излизам и писах каквото знам - около 7 листа с доста пропуски :( Другите 2 контролни теми са едни от любимите ми и малко ме е яд ама нейсе ... поне ме снимаха от телевизията като излязох още в 11 :lol: :oops: Сега разчитам на редовния ... Btw нали темата НЕ включва Ботев, защо някои го споменават :roll:
NaStyPeT
В началото бе словото

Мнение от NaStyPeT »

бръм бръм написа:сега да не вземете да линчувате момичето, че изтеглило темата. Както четете то само вече се е да го кажам прецакало така че няма нужда и друг да и мрънка на главата. Между другото сигурно е голям стрес да теглиш ти темата. Дано не ми се пада и аз някой ден да тегля теми.
в интерес на истината .. приятелката ми, с която дойдохме за изпита си остана да пише и се видяхме чак след края на самия изпит ... тя изглеждаше достатъчно недоволна .. а пък след като я питах дали знае кой е теглил темата .. и й се усмихнах чаровна ... ...

... дори половин час по-късно стоейки в Ботевата градинка .. тя седна с гръб към мен и къде от лигавня, къде от нерви каза че не иска да ме гледа все още :) ... пита и с коя ръка съм я теглила, че по възможност да ме лиши от нея ... :shock:
От друга страна 5мин по-късно се обадих на едно момченце от класа ми, който пък каза, че самоза тази тема се готвил, защото тяму се сторила по-приятна от останалите ... другите му били трудни ( :shock: :shock: :shock: ) и нещата общо взето се оравновесиха :)

така, че не берете грижа за мен :) все пак .. честитка, на който се е справил, а който не му е допаднала темата, юли сме пак на линия
(този пък ще гледам да не съм толкова невероятно неотразима, че да не се набивам на очи толкова много и да не ме забелязват разни журналистки, които избират детенцето, което ще тегли темата :lol: )

и пак Успех на всички и за напред :)
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

aya написа:Btw нали темата НЕ включва Ботев, защо някои го споменават :roll:
До Ботев,т.е. до излизането на Каравелов от БРЦК(конфликтът с Ботев).
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

NaStyPeT написа:...От друга страна 5мин по-късно се обадих на едно момченце от класа ми, който пък каза, че самоза тази тема се готвил, защото тяму се сторила по-приятна от останалите ... другите му били трудни ( :shock: :shock: :shock: ) и нещата общо взето се оравновесиха :)

така, че не берете грижа за мен :)
E поне си намерила мъжът на живота си :lol: :lol: :lol:

П.П. Не бях чувал досега да тегли някой от Варна :wink:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
NaStyPeT
В началото бе словото

Мнение от NaStyPeT »

явор написа:
NaStyPeT написа:...От друга страна 5мин по-късно се обадих на едно момченце от класа ми, който пък каза, че самоза тази тема се готвил, защото тяму се сторила по-приятна от останалите ... другите му били трудни ( :shock: :shock: :shock: ) и нещата общо взето се оравновесиха :)

така, че не берете грижа за мен :)
E поне си намерила мъжът на живота си :lol: :lol: :lol:

П.П. Не бях чувал досега да тегли някой от Варна :wink:
... болната ти тема :) ... а ослушвал ли си се кой е теглил предните години ?
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Миналата гоидна бяха масово от Пловдив, а преди това имам някакъв спомен за Копривщица и не знам какви там, ама ако беше Варна, щях да го запомня :wink:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”