Темата по история от предварителния - 13 май 2007?
Модератор: Boromir
Аз пък бях малко повече от убедена, че можев да се падне тази тема-ако не сте забелязали се навършва кръгла годишнина от рождението на Левски и ми се стори подходящо! но това разбира се не значи, че я бях научила! като я написаха, ми стана смешно и писах каквото си спомнях-не разчитам на повече от 3.50-4! ще видим...
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Исках да се падне нещо от нова история.
Не съм разочарован и от тази тема,мисля че се справих що годе добре.Ако се беше паднала някоя от другите две - Създаване и укрепване или П.Хилендарски и С.Врачански - май щях да си изляза.
Написах 22 страници,но това не е гаранция за успех
.
Иначе видях тук,че спорите дали до излизането на Каравелов от БРЦК или до смъртта на Левски.
Сигурен съм,че е до излизането на Каравелов от БРЦК,т.е. до момента когато Ботев му заема мястото от декември 1874г. Питал съм и учителката ми.
Иначе много се притеснявам,защото пропуснах един абзац и после му сложих 1 в кръгче пред него и 1 в кръгче зад него за да отбележа откъде до къде е.И после си поставих знака на предната страница,където го бях пропуснал.Квесторите обаче казаха,че всичко е наред и няма проблеми да си ги отбелязваме така,ама все пак мен ме притеснява това 1 отпред и 1 отзад.Мисля,че това "НЕ ОТБЕЛЯЗВАЙТЕ С ЗНАЦИ,АНУЛИРАМЕ РАБОТИ!" е просто някаква формалност,но не знам.Надявам се да няма проблеми.
Не съм разочарован и от тази тема,мисля че се справих що годе добре.Ако се беше паднала някоя от другите две - Създаване и укрепване или П.Хилендарски и С.Врачански - май щях да си изляза.
Написах 22 страници,но това не е гаранция за успех
Иначе видях тук,че спорите дали до излизането на Каравелов от БРЦК или до смъртта на Левски.
Сигурен съм,че е до излизането на Каравелов от БРЦК,т.е. до момента когато Ботев му заема мястото от декември 1874г. Питал съм и учителката ми.
Иначе много се притеснявам,защото пропуснах един абзац и после му сложих 1 в кръгче пред него и 1 в кръгче зад него за да отбележа откъде до къде е.И после си поставих знака на предната страница,където го бях пропуснал.Квесторите обаче казаха,че всичко е наред и няма проблеми да си ги отбелязваме така,ама все пак мен ме притеснява това 1 отпред и 1 отзад.Мисля,че това "НЕ ОТБЕЛЯЗВАЙТЕ С ЗНАЦИ,АНУЛИРАМЕ РАБОТИ!" е просто някаква формалност,но не знам.Надявам се да няма проблеми.
Ех, темата не я знаех добре ... но реших да не излизам и писах каквото знам - около 7 листа с доста пропуски
Другите 2 контролни теми са едни от любимите ми и малко ме е яд ама нейсе ... поне ме снимаха от телевизията като излязох още в 11
Сега разчитам на редовния ... Btw нали темата НЕ включва Ботев, защо някои го споменават 
в интерес на истината .. приятелката ми, с която дойдохме за изпита си остана да пише и се видяхме чак след края на самия изпит ... тя изглеждаше достатъчно недоволна .. а пък след като я питах дали знае кой е теглил темата .. и й се усмихнах чаровна ... ...бръм бръм написа:сега да не вземете да линчувате момичето, че изтеглило темата. Както четете то само вече се е да го кажам прецакало така че няма нужда и друг да и мрънка на главата. Между другото сигурно е голям стрес да теглиш ти темата. Дано не ми се пада и аз някой ден да тегля теми.
... дори половин час по-късно стоейки в Ботевата градинка .. тя седна с гръб към мен и къде от лигавня, къде от нерви каза че не иска да ме гледа все още
От друга страна 5мин по-късно се обадих на едно момченце от класа ми, който пък каза, че самоза тази тема се готвил, защото тяму се сторила по-приятна от останалите ... другите му били трудни (
така, че не берете грижа за мен
(този пък ще гледам да не съм толкова невероятно неотразима, че да не се набивам на очи толкова много и да не ме забелязват разни журналистки, които избират детенцето, което ще тегли темата
и пак Успех на всички и за напред
- явор
- Летописец Виртуоз
E поне си намерила мъжът на живота сиNaStyPeT написа:...От друга страна 5мин по-късно се обадих на едно момченце от класа ми, който пък каза, че самоза тази тема се готвил, защото тяму се сторила по-приятна от останалите ... другите му били трудни (![]()
![]()
) и нещата общо взето се оравновесиха
![]()
така, че не берете грижа за мен
П.П. Не бях чувал досега да тегли някой от Варна
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
... болната ти темаявор написа:E поне си намерила мъжът на живота сиNaStyPeT написа:...От друга страна 5мин по-късно се обадих на едно момченце от класа ми, който пък каза, че самоза тази тема се готвил, защото тяму се сторила по-приятна от останалите ... другите му били трудни (![]()
![]()
) и нещата общо взето се оравновесиха
![]()
така, че не берете грижа за мен![]()
![]()
![]()
П.П. Не бях чувал досега да тегли някой от Варна