Темата по история от предварителния - 13 май 2007?
Модератор: Boromir
- Licenti0us
- От дъжд на вятър
- Licenti0us
- От дъжд на вятър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
same here.phoebe написа:Лесна е за тези, дет са чели
Аз не бях от това мнозинство, ма поне не си излязох като другите а циклих вътре до 14:05. 8 страници с повърхностни факти, колко ще имам ще решат от СУ
Написах 7 листа, супер много пропуски, грешки, объркана последователност на събитията... за идеологията на Каравелов и създаването на Дунавската федерация съвсем изключих... Някой беше споменал за 3.50... Много ми е и това. Ще се видим отново през юли.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Дунавска what? Научавам нови неща всеки ден
Иначе Рай (или Александра?), късмет ти юли, предполагам ще се амбицираш
Иначе Рай (или Александра?), късмет ти юли, предполагам ще се амбицираш
Последно промяна от phoebe на 13 Май 2007, 23:33, променено общо 1 път.
medicate, medicate
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Дунавска федерация на свободни земи от типа на Швейцарския съюз при зачитане на историческите и демократични права на всеки народ...phoebe написа:Дунавска what? Научавам нови неща всеки ден
Колко много знам като не съм на изпит...
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Темата хич не е от лесните като гледам
когато кандидатствах мразех темите за Славяни и прабългари,за Пайсий и Софроний и темите за революционните движения/ Левски и сие и Македоно-Одринското/
но като гледам тенденцията в СУ е Възраждането и Средновековието, пък Новата история може да си я гледате през крив макарон
Като птичка в небесата 
Според мен след смъртта на Левски за кризата в БРЦК си е в другата тема...Аз в тази само накрая споменах,че след мъсртта на Левски националноосвободителното движение навлиза в период на около 2 год. криза...след смъртта на Левски?
По принцип на мен са ми казвал;и,че за отклонения от темата режат доста(е,не знам дали доста,де)...и че трябва мн добре да се прецени според дадения период какво да се пише в темата.А тук е "Каравелов и Левски",т.е....малко биография,идеология,дейност преди БРЦК,програмни документи-обясняваме подробно...1во събрание на БРЦК-обясняваме подробно какво е станало->Левски в България+Ангел Кънчев и Димитър Общи(обясняваме малко и за тяхната дейност)->обира в Арабаконак,залавянето на Левски...БЕЗ да се дават крайни оценки кой го е предал.
На мен така ми казаха да я пиша и така я написах...дано съм се справила.
здравейте ! Темата не беше кой знае какво но в тази си формулировка секи писал каквото си мисли че трябва да влезе в темата . А и аз много не я харесвам много ми е суха въпреки че е за такива важни имена в историята
И аз съм писал тези неща като hypnosssa но обърках някои дати и забравих да кажа за 2ра бълг. легия
Имайки предвид че сега да ме пита някой го знам но на изпитната среданещо ми спря потока на мисли! Успех на всички и дано да имате добри оценки като за предварителен.
Ти ли я тегли ?NaStyPeT написа:Кое е по-голяма каръщинка от това сам да изтеглиш темата,която също сам си решил да пропуснеш, за да преговориш по-добре другите ...AlexHI написа:И аз се изложих! Трябваше ли да се пише за БРЦК? И без Ботев?
Това ми беше единствената каръшка тема и нали съм си карък -точно нея нацелих.
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.