Цензура?
Модератор: Плазмодий
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
Цензура?
Брей, реших да си суична малко подписа и какво да видя? Четирибуквената дума излиза с многоточия? Не съм си играл да пробвам други подобни, обаче защо пък трябва да го има и това?
И кой ще ме спре да си го напиша в Шопара и после да го експортна като картинка, ако имам голямото желание за това?
Изобщо - доколко има смисъл да се налага цензура по форумите според вас? Не ми е за думата, просто ми стана интересна темата.
И кой ще ме спре да си го напиша в Шопара и после да го експортна като картинка, ако имам голямото желание за това?
Изобщо - доколко има смисъл да се налага цензура по форумите според вас? Не ми е за думата, просто ми стана интересна темата.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Чакай, че се уплаших като видях поредна тема с такова заглавие
Това е новият автоматичен WS цензор, версия 3.06 beta
Не бе, наистина не знам от какъв зор ги правят тия неща, но както сам казваш - ся за една думичка проблем да правим... (пък била тя и силно експресивната "fcuk"
)
Ти питаш ли ме мен как се озадачих, като в темата за сваляне на музика писах, че съм си дръпнал "Blood Sugar ... Magic"
Това е новият автоматичен WS цензор, версия 3.06 beta
Не бе, наистина не знам от какъв зор ги правят тия неща, но както сам казваш - ся за една думичка проблем да правим... (пък била тя и силно експресивната "fcuk"
Ти питаш ли ме мен как се озадачих, като в темата за сваляне на музика писах, че съм си дръпнал "Blood Sugar ... Magic"
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- DADO
- Легендарен флуудър
Според теб, думата "кур" може ли да се цензурира? Комбинация от тези 3 последователни букви се среща и в други български думи...Бeтон написа:Не знам каква цензура има, ама "кур", "да ебем", "да вкарам", "отзад" си излизат перфектно.Което разбира се е супер. Според мен всичко е ОК.
- DADO
- Легендарен флуудър
Зависи от форума, не съм запознат много с възможностите на phpBB, но знам че IPB предлага почти всичко!Бeтон написа:Да. Курец.Axel написа:Според теб, думата "кур" може ли да се цензурира? Комбинация от тези 3 последователни букви се среща и в други български думи...Или примерно "ебе".
![]()
Никакъв проблем не е да се направи разлика от стринг от 3 чара и повече от 3. Сещаш ли се? Така че не това е обяснението.