Темата по история от предварителния - 13 май 2007?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Лесна е за тези, дет са чели :)
Аз не бях от това мнозинство, ма поне не си излязох като другите а циклих вътре до 14:05. 8 страници с повърхностни факти, колко ще имам ще решат от СУ 8)
medicate, medicate
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Ще имаш 3.50 в най-добрия случай.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

недей полива хората със студена вода сега пък ти!
:lol:
Колкото и ниско да имаш,два месеца са пред теб :wink:
Toto-I will remember
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър

Мнение от phoebe »

Разбира се, гледам позитивно на работите... поне изчезна чувството за несигурност, гадене, човъркане, изчезна недоспиването и т.н.... засега :twisted:
Да се надяваме, че форумните звезди са се справили подобаващо.
medicate, medicate
Аватар
divizieva
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от divizieva »

Ох..чак се радвам, че не отидох...това беше една от 5-те теми дето не ги и погледнах..много факти ми се видяха и малко реших да играя на тото...за сметка на това в другите унита се справих доста добре и за това не си направих усилия да ида до СУ...и се радвам! :)
Изображение
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

Аз така се справих че в 9.29 вече си бях тръгнал :( .. Така е който играе на тото... (или просто няма време да си научи всички теми, което не е моя случай). В моята зала от 130 човека към 40 си тръгнаха веднага, а после още малко....

П.С. Ще се видим Юли месец !!!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Хубавото на темата е, че мен специално едно време ме беше завладяла... интресено ми беше просто, да знам какви са били примерно идеите на двамата, къде кой е ходил и сторил... ВРУ примерно ми беше толкова скучна и досадна :?

П.П. Още ли не сте разбрали схемите с тегленето на темите :lol:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
muhahahu
В началото бе словото

Мнение от muhahahu »

Напрово умрях от кеф като чух темата! Не очаквах да ми се падне нещо което съм чела. Много от моята зала се изнесоха веднага (поне 1/3, а бях в най-голямата зала 191 човека)....Бе като цяло може повече да се желае, но като за начало добре :)
If you are too wasted to remember, it never took place!
Тамян
Пишете, о, братя

Мнение от Тамян »

Street Spirit написа:Доколкото си спомням като съдържание беше много приятна (поне за мен), но една от най-обемистите. (...) Така че - радвайте се, че сте писали само за 3мата хубавци и са ви спестили Раковски, например.
Всъщност, децата са още по-облагодетелствани :roll: "Третият хубавец", а именно Ботьова, въобще не им влиза в темата според тази формулировка. Което означава и че не е чак толкова обемисто.. Абе красота! :wink:
jexjex
В началото бе словото

Мнение от jexjex »

дам, няма Ботев, поне аз не го писах, а то и време нямаше. дори не ми остана да си прочета цялата тема :evil:
в сравнение с другата опция за Паисий и Софроний съм си направо доволен :wink:
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

muhahahu написа:Напрово умрях от кеф като чух темата! Не очаквах да ми се падне нещо което съм чела. Много от моята зала се изнесоха веднага (поне 1/3, а бях в най-голямата зала 191 човека)....Бе като цяло може повече да се желае, но като за начало добре :)
Малко са се изнесли. Аз като бях на предварителния миналата година повече от 2/3 се изнесоха на темата за Църквата.
Иначе браво, тази тема трябва да се знае от ВСЕКИ!
Тия дето не са я чели - айде у лево...
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Айде и аз да се разпиша...

за този изпит имах 2 любими теми и...се падна едната..бях страшно щастлива като чух темата,понеже я знаех наизуст дословно както ми я бяха преподали на курса от СУ...сега остава само да съвпаднат мненията на проверяващите и този,дето ни я предаде,и ...всичко ще е екстра..

колкото до обема..не мисля,че темата е много обширна,нито че има кой знае колко фактология...поне за мен тази тема ми беше една от най-лесните за научаване..написах 15 страници и мисля,че са достатъчни...но все пак сега още не можем да говорим за оценки..ще споделяме след 10тина дни...

При нас също доста хора си излязоха...кофти за тях,но все пак това наистина си е една от най-хубавите теми.Особено като я сравнявам с другите 2 изтеглени,които също бях учила,но тази определено си е най-хубавата ...много съм доволна,дадох всичко от себе си...надявам се да съм се справила,за да мога да почна да готвя усилено само литература....
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Maureen
В началото бе словото

Мнение от Maureen »

Наистина Каравелов, а най-вече Левски са имена и личности, които всеки българин трябва добре да познава. Дано сме се справили подобаващо.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър

Мнение от phoebe »

Аз добавих и едно малко абзаче за Ботев, дано не го сметнат като допълнителна излишна глупост... ала бала къде е роден, каква линия приема БРЦК под негово ръководство и Стз въстанието... ма нейсе, ще се надявам на най-доброто :)
medicate, medicate
Аватар
Maureen
В началото бе словото

Мнение от Maureen »

Спокойно сега, нека всички отдъхнем, малко забавление и после пак... :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”