Аз не бях от това мнозинство, ма поне не си излязох като другите а циклих вътре до 14:05. 8 страници с повърхностни факти, колко ще имам ще решат от СУ
Темата по история от предварителния - 13 май 2007?
Модератор: Boromir
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- явор
- Летописец Виртуоз
Хубавото на темата е, че мен специално едно време ме беше завладяла... интресено ми беше просто, да знам какви са били примерно идеите на двамата, къде кой е ходил и сторил... ВРУ примерно ми беше толкова скучна и досадна
П.П. Още ли не сте разбрали схемите с тегленето на темите
П.П. Още ли не сте разбрали схемите с тегленето на темите
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Всъщност, децата са още по-облагодетелстваниStreet Spirit написа:Доколкото си спомням като съдържание беше много приятна (поне за мен), но една от най-обемистите. (...) Така че - радвайте се, че сте писали само за 3мата хубавци и са ви спестили Раковски, например.
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Малко са се изнесли. Аз като бях на предварителния миналата година повече от 2/3 се изнесоха на темата за Църквата.muhahahu написа:Напрово умрях от кеф като чух темата! Не очаквах да ми се падне нещо което съм чела. Много от моята зала се изнесоха веднага (поне 1/3, а бях в най-голямата зала 191 човека)....Бе като цяло може повече да се желае, но като за начало добре
Иначе браво, тази тема трябва да се знае от ВСЕКИ!
Тия дето не са я чели - айде у лево...
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
Айде и аз да се разпиша...
за този изпит имах 2 любими теми и...се падна едната..бях страшно щастлива като чух темата,понеже я знаех наизуст дословно както ми я бяха преподали на курса от СУ...сега остава само да съвпаднат мненията на проверяващите и този,дето ни я предаде,и ...всичко ще е екстра..
колкото до обема..не мисля,че темата е много обширна,нито че има кой знае колко фактология...поне за мен тази тема ми беше една от най-лесните за научаване..написах 15 страници и мисля,че са достатъчни...но все пак сега още не можем да говорим за оценки..ще споделяме след 10тина дни...
При нас също доста хора си излязоха...кофти за тях,но все пак това наистина си е една от най-хубавите теми.Особено като я сравнявам с другите 2 изтеглени,които също бях учила,но тази определено си е най-хубавата ...много съм доволна,дадох всичко от себе си...надявам се да съм се справила,за да мога да почна да готвя усилено само литература....
за този изпит имах 2 любими теми и...се падна едната..бях страшно щастлива като чух темата,понеже я знаех наизуст дословно както ми я бяха преподали на курса от СУ...сега остава само да съвпаднат мненията на проверяващите и този,дето ни я предаде,и ...всичко ще е екстра..
колкото до обема..не мисля,че темата е много обширна,нито че има кой знае колко фактология...поне за мен тази тема ми беше една от най-лесните за научаване..написах 15 страници и мисля,че са достатъчни...но все пак сега още не можем да говорим за оценки..ще споделяме след 10тина дни...
При нас също доста хора си излязоха...кофти за тях,но все пак това наистина си е една от най-хубавите теми.Особено като я сравнявам с другите 2 изтеглени,които също бях учила,но тази определено си е най-хубавата ...много съм доволна,дадох всичко от себе си...надявам се да съм се справила,за да мога да почна да готвя усилено само литература....