А защо не питате Васко Арнаудов? Питайте го сега, че после ще ви пита той! Питайте го всичко, което той сам може да ви попита. Не е срамно да питате по време на семестъра.
Joker написа: А защо не питате Васко Арнаудов? Питайте го сега, че после ще ви пита той! Питайте го всичко, което той сам може да ви попита. Не е срамно да питате по време на семестъра.
Това ни се падна на теста, който правихме. И никъде не бях чела за тези неща...и затова гледах умно и питам, за да знам правилно ли съм нацелила.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аве, имаше някаква статия на някакъв Дяконов във Византийский временник, ама не мога да ти кажа по-точно. Всеки случай, и двамата с проф. Бакалов много разпитват за тези дими и партии и хиподрума и такива работи.
Някой ако е правил тест по история на Византия от по-горните курсове, може ли да осведоми горе-долу какви са въпросите или да даде някаква друга информация?:)
Спомням си, че се питаше главно за години и някакви основни неща,винаги съм мразела да уча за тест, но този беше "приличен".Но все пак при вас се очаква да е малко по-по-...
koppakabbana написа:Спомням си, че се питаше главно за години и някакви основни неща,винаги съм мразела да уча за тест, но този беше "приличен".Но все пак при вас се очаква да е малко по-по-...
Ох..ама теста няма да е само за нас, а за всички специалности от ИФ...и се готвя за бавна смърт, защото ще се прави от Васко Арнаудов...
koi vi kaza 4e Vasko 6e pravi testa.az dokolkoto znam Bakaklov si go pravi i minalata godina po hristiqnstvo su6o toi go be6e pravil,a puk i Vasko kaza 4e ne znae ni6o za testa nito puk kakvo 6e vklu4va.toi dori dopredi eedna sedmica izob6o ne znae6e 4e 6e imame test
snowwhite написа:koi vi kaza 4e Vasko 6e pravi testa.az dokolkoto znam Bakaklov si go pravi i minalata godina po hristiqnstvo su6o toi go be6e pravil,a puk i Vasko kaza 4e ne znae ni6o za testa nito puk kakvo 6e vklu4va.toi dori dopredi eedna sedmica izob6o ne znae6e 4e 6e imame test
Така е казал на упражненията ни-че той (Васко) ще го прави... Абе, в крайна сметка трябва да си добре подготвен...пък ако не го прави Васко един плюс и по-леко за нас...
А някой, който е правил какъвто и да е тест при проф. Бакалов, може ли да ми каже дали спазва оценяването - за 6-тица, примерно 42 верни отговора от 42 въпроса?
feichka написа:А някой, който е правил какъвто и да е тест при проф. Бакалов, може ли да ми каже дали спазва оценяването - за 6-тица, примерно 42 верни отговора от 42 въпроса?
Аз явно сама вече ще си говоря тука.
feichka написа:А някой, който е правил какъвто и да е тест при проф. Бакалов, може ли да ми каже дали спазва оценяването - за 6-тица, примерно 42 верни отговора от 42 въпроса?