Какво е да си студент в СУ?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Какво е да си студент в СУ?
Това е нещо, което просто трябва да се изпита!phoebe написа:какво е да си студент в СУ?

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Re: Какво е да си студент в СУ?
Да съм студент на СУphoebe написа:какво е да си студент в СУ...
първа радост е за мен!
Чувство за отговорност, дълг, преданост.
СУ е вихърът на страстите, вулканът на емоциите, земетръсът на чувствата, унищожителят и създателят - началото и краят, пътят към безкрайността. Let's go to infinity and beyound!

Разочарована съм от очакванията си. Прилича ми повече на робство, не виждам къде е свободата да си студент, къде бяха разказите на мои познати, че студентските години са як купон
вечно заета съм с тоя университет, чудя се какво още правя тук, скучно е, доста преподаватели са надменни, имат не особено добро отношение, суховато е преподаването, на моменти си мисля, че от това дето уча нищо полезно няма да излезе, нищо няма да ми свърши работа и че знаех повече преди да вляза да уча тук
може крайно да се струва на някой от вас, но това е моят поглед. Дойдох с амбиция и огромно желание, която още 1вия семестър на 1 курс изчезна някъде. явно зависи от факултета, но тъй като нямам повече право на прехвърляне имам избор или да уча това или да напусна. толкова нерви по тая специалност съм похабила, че не ми се мисли докато завърша какво ще е 
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
-
Shmoriano
- В началото бе словото
Аз пък съм щастлив, че НЕ СЪМ СТУДЕНТ В СУ!!!
Купона и всичко останало е 100 км. в посока южно от София...
Зоват ни Югозападен Университет "Неофит Рилски"...
А и освен това - там въпреки, че е супер купон и обучението е на нужното равнище...всичко е на 6!!!
Купона и всичко останало е 100 км. в посока южно от София...
Зоват ни Югозападен Университет "Неофит Рилски"...
А и освен това - там въпреки, че е супер купон и обучението е на нужното равнище...всичко е на 6!!!
Веселба до дупка и кило Стралджанска мускатова