Нервни ли сте?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
La_RouSSe
В началото бе словото

Нервни ли сте?

Мнение от La_RouSSe »

Притеснени ли сте за предстоящите предварителни изпити? Как се справяте с напрежението (ако изобщо го има)?

Мен специално хич не ме свърта на едно място и гледам да не мисля много, много за това... макар че не ми се получава особено, уви... 8)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит.
jexjex
В началото бе словото

Мнение от jexjex »

ми на мен не ми остава време да се притеснявам, все така става, че не успявам да прочета всичко, което съм планирал и до последно чета. преди УНСС четох до 12:30 вечерта, сигурен съм, че и утре ще е така :P
изобщо не слушам хората които казват, че преди изпит не се чете, дайте да четем сега, за да не четем след изпита :)
Аватар
marinela_koleva
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от marinela_koleva »

Ох,направо ужас.Казах си че няма да се притеснявам защото все пак и юли месец има изпит,но не се получава и при мен.Цял ден ме боли главата и само за изпита си мисля-как нищо не знам и как като дадат темата ще блокирам :cry: Направо не се издържа.Искам вече изпита да дойде и да минава че да се успокоя малко.
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят.

--- Бъртранд Ръсел ---
Аватар
La_RouSSe
В началото бе словото

Мнение от La_RouSSe »

Аз с'я кат' се замисля... не ми е толкова за оценката... колкото за самия изпит... веднъж да ми се махне този от главата... да дойде следващия... макар че то... една от най-големите лъжи на студентите "Ех, ако имах още един ден за четене, как добре щях да се подготвя за изпита"... 8)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит.
Аватар
Fervourrr
От дъжд на вятър
Специалност: социология
Курс: трети

Мнение от Fervourrr »

На мен пък брат ми има изпит утре(вярно че е на др университет,ама на 20 и в СУ ще има) и май привидно повече съм притеснена от него.Просто миналата година бях напълно наясно със себе си и знанията си за моите си изпити.Сега обаче,за жалост не мога да му бръкна в главата,да видя какво си е налял през времето, в което аз се правех на студентка......абе стискайте му палци :)
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

мн "забавна" темичка...що да не постна ей така за преди лягане

някой утре ще учим(доколкото е възможно) във влака, така че не приемам оплаквания :x

лошото е, че в неделя няма да ни трябва толкова успех...колкото късмет!!!
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Аз вече полудях.Ама в буквалния смисъл..да идва тоя изпит и да ми се маха от главата че напоследък си разбих нервите заради него...И дано се падне хубава тема...
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

*Raya_Alexandra: Стига с тия паранои и безсмислени теми! Всяка година в тоя раздел по това време тръгват такива теми, а от тях полза никаква! Тая я заключвам.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”