Мен специално хич не ме свърта на едно място и гледам да не мисля много, много за това... макар че не ми се получава особено, уви...
Нервни ли сте?
Модератор: Boromir
Нервни ли сте?
Притеснени ли сте за предстоящите предварителни изпити? Как се справяте с напрежението (ако изобщо го има)?
Мен специално хич не ме свърта на едно място и гледам да не мисля много, много за това... макар че не ми се получава особено, уви...
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит.
ми на мен не ми остава време да се притеснявам, все така става, че не успявам да прочета всичко, което съм планирал и до последно чета. преди УНСС четох до 12:30 вечерта, сигурен съм, че и утре ще е така
изобщо не слушам хората които казват, че преди изпит не се чете, дайте да четем сега, за да не четем след изпита
изобщо не слушам хората които казват, че преди изпит не се чете, дайте да четем сега, за да не четем след изпита
- marinela_koleva
- В началото бе словото
- Курс: друг
Ох,направо ужас.Казах си че няма да се притеснявам защото все пак и юли месец има изпит,но не се получава и при мен.Цял ден ме боли главата и само за изпита си мисля-как нищо не знам и как като дадат темата ще блокирам
Направо не се издържа.Искам вече изпита да дойде и да минава че да се успокоя малко.
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят.
--- Бъртранд Ръсел ---
--- Бъртранд Ръсел ---
Аз с'я кат' се замисля... не ми е толкова за оценката... колкото за самия изпит... веднъж да ми се махне този от главата... да дойде следващия... макар че то... една от най-големите лъжи на студентите "Ех, ако имах още един ден за четене, как добре щях да се подготвя за изпита"...
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит.
- Fervourrr
- От дъжд на вятър
- Специалност: социология
- Курс: трети
На мен пък брат ми има изпит утре(вярно че е на др университет,ама на 20 и в СУ ще има) и май привидно повече съм притеснена от него.Просто миналата година бях напълно наясно със себе си и знанията си за моите си изпити.Сега обаче,за жалост не мога да му бръкна в главата,да видя какво си е налял през времето, в което аз се правех на студентка......абе стискайте му палци 
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: