не се отчайвайте, аз като се навих, че ще ме скъсат на кормуване преди няколко месеца...и ме скъсаха!
...така, че нагласете се "позитивно" дето се вика
Модератор: Boromir
това въобще не е гаранцияantiFriz написа:и аз съм в ректората , ама чесно да ви кажа не виждам голямо преимущество да си там , тъи като съм убеден , че баш в ректората ще сложат сериозни квестори и няма да има мърдане ...
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Ти на колко изпита си бил?явор написа:На мен пък всички изпити без Математика I и редовния по История /на който не отидох/ ми бяха в Ректората и да Ви кажа - квесторите /с изключение на една голяма злобарка на литературата/ бяха много мили и разсеяни. Един як пич сваляше мацките и сядаше при тях. Някйв друг ми седя на главата, защото ми разглеждаше монетките, които си взех за късмет...
Та на математиката се преписва най-лесно, защото са задачи все пак. Така реших на един съученик 10та задача, а и си сверихме отговорите. По история нямах другарчета, но сигурно щеше да стане да се питаме години и такива неща. На литуратурата се пише по-бавно, така че и там има шанс... Което ми напомни, че се обърнах да видя какво е писало момичето зад мен за теза за Далчев, а тя си го скри! Е нали има квоти бе!
Както и да е... внимавайте просто /в моето даскало понеже сме се осъвършенствали, затова може би на мен ми е било лесно... просот нямаше завършване без пиштови и преписване/
П.П. Във ФМИ бяха отделни банки и нямаше как да се преписва от другарчето до теб
П.П.П. Миналата година нагласяваха номерата, така че всички, които са се записали на борсите, да бъдат в Ректората. Целта е хората от страната да не се затрудняват с откриването на сградите на останалите факултети. Проявете разбиране!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"