Разпределения по зали?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

така като ви слушам май всички ще се видим през юли :(

не се отчайвайте, аз като се навих, че ще ме скъсат на кормуване преди няколко месеца...и ме скъсаха!

...така, че нагласете се "позитивно" дето се вика :D
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

И на мен всички ми казваха,че на кормуването ще ме скъсат(най-вече наще)...и аз си бях готова да бъда скъсана...ама накрая взех че го взех(изпита...Знае ли се,може да се падне някоя готина тема... :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
RaLiTO
В началото бе словото

Мнение от RaLiTO »

и аз съм от т.нар. "провинция" ама съм си в ректората.... :) наистина зависи от това кога си се записал/а
It's the way that I wanna live (it's my prerogative)...
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
antiFriz
В началото бе словото

Мнение от antiFriz »

и аз съм в ректората , ама чесно да ви кажа не виждам голямо преимущество да си там , тъи като съм убеден , че баш в ректората ще сложат сериозни квестори и няма да има мърдане ... докато ако бях някаде по в страни ( и особено в по-голяма зала ) ,щеше да е съвсем друго :roll:

ps: тези които са в зали с по над 100 човека само могат да се радват
според мен няма квестори , които да могат да опазят 191 човека в аудитория , каквато има в химически ...
damien
Да живей словото

Мнение от damien »

на такъв изпит не бих се пробвал да чийтвам по простата причина, че ще загубя мн мн време, а освен това (ако те хванат) може да не те допуснат на изпита през юли :cry: :lol:

пп: виж, на теста в унсс ми направи впечатление, че квесторите бяха само за украса...
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

antiFriz написа:и аз съм в ректората , ама чесно да ви кажа не виждам голямо преимущество да си там , тъи като съм убеден , че баш в ректората ще сложат сериозни квестори и няма да има мърдане ...
това въобще не е гаранция :P аз на предварителния миналата година бях също в ректората, бяхме малко хора в залата и определено можехме да си подсказваме!!!докато на редовния аз бях в БФ, в най- голямата зала и да ти кажа и "гък" не можехме да си кажем, плюс това квесторите бяха от ИФ :roll: така че споко,мястото не е чак толкова решаващо :wink:
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

damien там имаше ли квестори ? Хм . . . не съм ги забелязал. . .
sky_kiss
В началото бе словото

Мнение от sky_kiss »

Аз съм във физическия факултет (не че знам къде се намира :roll: ) в 207-ма. В интернет пише че сме 107 човека. Ако не друго поне ще е забавно.Аз лично не възлагам толеми надежди :cry: :cry:
damien
Да живей словото

Мнение от damien »

хаха, в моята стаичка сме цели 20 :lol:
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Късмет на всички! :)
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

На мен пък всички изпити без Математика I и редовния по История /на който не отидох/ ми бяха в Ректората и да Ви кажа - квесторите /с изключение на една голяма злобарка на литературата/ бяха много мили и разсеяни. Един як пич сваляше мацките и сядаше при тях. Някйв друг ми седя на главата, защото ми разглеждаше монетките, които си взех за късмет...
Та на математиката се преписва най-лесно, защото са задачи все пак. Така реших на един съученик 10та задача, а и си сверихме отговорите. По история нямах другарчета, но сигурно щеше да стане да се питаме години и такива неща. На литуратурата се пише по-бавно, така че и там има шанс... Което ми напомни, че се обърнах да видя какво е писало момичето зад мен за теза за Далчев, а тя си го скри! Е нали има квоти бе!
Както и да е... внимавайте просто /в моето даскало понеже сме се осъвършенствали, затова може би на мен ми е било лесно... просот нямаше завършване без пиштови и преписване/

П.П. Във ФМИ бяха отделни банки и нямаше как да се преписва от другарчето до теб :?

П.П.П. Миналата година нагласяваха номерата, така че всички, които са се записали на борсите, да бъдат в Ректората. Целта е хората от страната да не се затрудняват с откриването на сградите на останалите факултети. Проявете разбиране!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
muhahahu
В началото бе словото

Мнение от muhahahu »

явор написа:На мен пък всички изпити без Математика I и редовния по История /на който не отидох/ ми бяха в Ректората и да Ви кажа - квесторите /с изключение на една голяма злобарка на литературата/ бяха много мили и разсеяни. Един як пич сваляше мацките и сядаше при тях. Някйв друг ми седя на главата, защото ми разглеждаше монетките, които си взех за късмет...
Та на математиката се преписва най-лесно, защото са задачи все пак. Така реших на един съученик 10та задача, а и си сверихме отговорите. По история нямах другарчета, но сигурно щеше да стане да се питаме години и такива неща. На литуратурата се пише по-бавно, така че и там има шанс... Което ми напомни, че се обърнах да видя какво е писало момичето зад мен за теза за Далчев, а тя си го скри! Е нали има квоти бе!
Както и да е... внимавайте просто /в моето даскало понеже сме се осъвършенствали, затова може би на мен ми е било лесно... просот нямаше завършване без пиштови и преписване/

П.П. Във ФМИ бяха отделни банки и нямаше как да се преписва от другарчето до теб :?

П.П.П. Миналата година нагласяваха номерата, така че всички, които са се записали на борсите, да бъдат в Ректората. Целта е хората от страната да не се затрудняват с откриването на сградите на останалите факултети. Проявете разбиране!
Ти на колко изпита си бил? :roll:
If you are too wasted to remember, it never took place!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

предварителен по математика
предварителен по история
литература
английски език
математика I
и на историята дето не се явих, а само се записах и си тръгнах в деня преди изпита :lol:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
nellsi
В началото бе словото

Мнение от nellsi »

Опааааа.Излязоха разпределенията за математиката.
Аз съм в Софийски университет "Св. Кл. Охридски"; Физически факултет, етаж 2, зала 207
Има ли някой при мен?
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Аз съм:
РЕКТОРАТ - ЦЕНТРАЛНА ЧАСТ
етаж 3
зала 148
Някой друг там?
Последно промяна от uktc на 15 Май 2007, 15:42, променено общо 1 път.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”