География
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
F-o-U-N-D-e-R
- В началото бе словото
в СУ нЕ !!! супер много го показват-аз пишех някви дълги теми и все ми трябваха допълнителни листа ... особено на предварителния - 6те6е да стане направо бой за тях-по едно време свър6иха и доста ни загубиха от времто докато донесат нови/през тва време не може6е да пи6еме 6тото няма6е на какво/ те хората май не о4акваха толкова да пишем на предварителен изпит.. после на редовния пак така -дадоха ни някви 20 странички и викат " еми те тея ще ви стигнат ,не даваме допълнителни .. /уж на базик,.,, хаха . / ама колкото и тясно и сбито да се опитах да пиша пак на 2 пъти си исках по 2 3 листа .. . и така 27 28 стр едва стесних.. /при нормално писане явно е пове4е./ .. но все пак ми писаха 5.25 което не е лошо,но честно казано очаквах повече-просто в СУ са по-високи критерийте .. защото за тоя обем в УнсС имах 5.50 .../въпреки 4е и те темите бяха различни де не може така да се каже само с обема/
You're one in a million
You're once in a lifetime
You're once in a lifetime
-
F-o-U-N-D-e-R
- В началото бе словото
мисля ,че има теми,които ще се поберат на 10-15 страници..
Аз лично предпочитам да си пиша нормално,не да пиша широко или по какъвто и да е друг начин..пък,ако бъда ощетен в оценката ,заради малкото съдържание ,ще се сърдя на себе си,но мисля,че колкото и да пиша,ако напиша най-същественото и най-точното ,дори на 10 страници...би трябвало да се оцени по-добре.. вече проверяващия си знае
Аз лично предпочитам да си пиша нормално,не да пиша широко или по какъвто и да е друг начин..пък,ако бъда ощетен в оценката ,заради малкото съдържание ,ще се сърдя на себе си,но мисля,че колкото и да пиша,ако напиша най-същественото и най-точното ,дори на 10 страници...би трябвало да се оцени по-добре.. вече проверяващия си знае
-
goshko
- От дъжд на вятър
raitchev написа:Точно.
Много ми е смешно някой като ми каже, че е надраскал 35 страници... сякаш има смисъл...
Нито съм разтягал локуми,нито пък някога ще разтягам.Темата,ЮЗИР на мен ми излиза 35 страници...ако тръгна да разтягам локуми надали ще ми стигне и цял ден...така че тихичко
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
-
goshko
- От дъжд на вятър
А що се отнася до това,че има такива теми,които да се поберат на 10-15 страници...аз лично такава тема още не съм срещнал,въпреки че съм ги научил вече всичките...F-o-U-N-D-e-R написа:мисля ,че има теми,които ще се поберат на 10-15 страници..
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
goshko написа:А май не ви е ясно че в някои от унитата в Б-я ... като видят тема 9-10 страници...и директно я пропускат...не включвам там село Свищов и всякакви такива измислени...за там просто нямам думи...
А на теб май не ти е ясно,че се правиш на голямата работа!Като ти чета мненията и тук и във форума на УНСС,имам усещането,че леко си се смахнал от тая КСК.
P.S:Много ми е интересно откъде си толкова запознат какво се случва "в някой от унитата в Б-я"!И защо се изкарваш по-компетентен от другите?!