Па как ще те спратBlack_Blood написа:става въпрос за MARILYN MANSON, хора дайте наква идея как да навия наще да ме пуснат на тоя концерт???
К'ва беше реакцията ви, когато за пръв път видяхте М.Менсън?
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Diva_Magia
- Пишете, о, братя
- Специалност: География
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Един симпатяга, по който бях бая залитнала, се възползва от доброто ми отношение и ми набута диска "The Golden Age Of Grotesque"
То пък да вземе, че да ми хареса наистина... И така. И като добра позьорка оцених неговата позьорщина
Бе бива си го момчето. Талантливо е и различно. Пък и на крака ще ми дойде
Пък ти просто отиди на концерта. Не се впрягай на ваш'те. В крайна сметка не идва всяка седмица до БГ, че да го изпуснеш
То пък да вземе, че да ми хареса наистина... И така. И като добра позьорка оцених неговата позьорщина
Бе бива си го момчето. Талантливо е и различно. Пък и на крака ще ми дойде
Пък ти просто отиди на концерта. Не се впрягай на ваш'те. В крайна сметка не идва всяка седмица до БГ, че да го изпуснеш
-
Black_Blood
- В началото бе словото
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Black_Blood
- В началото бе словото
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Тука е :Crematory написа:Ех, изчезнала е култовата детска снимка на Менсън. Жалко. Да знаете, че нямам предвид брадатото чудо, появило се на нейно място

Ама хора, той и сега си изглежда добре, когато не е намацан. Просто се маца заради професията си... както някои хора ходят със строги костюми на работа, защото такъв им е дрес кода.
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Изобщо не им казвай, намери пари, спести някак, купи си билет, в уречения ден кажи, че си на лупон с преспиване и после случайно да ти свърши батерията на телефона...да не те проверяват...и намери кой да те прикрива от познатите ти, че си при него. Хващаш рейса, отиваш, гледаш го, прибираш се, може и на следващия ден следобед, зависи кога имаш рейс, може да изкараш после, че си се напил като за световно и затова не си се прибрал веднага, а си чакал да се оправиш. Ще те мъмрят, ама ще е пост фактум и ще си видял МерилинBlack_Blood написа:na 15 sym ina4e super zdrao mu se kefq na nastoq6tiq gostenin znam taka e 6te doide v BG i az nqma da otida 6tot roditelite mi ne me puskat ako bqh ot sofiq opredeleno 6tqh da otida moje bi tam e rabotata 4e sym ot dr grad no vse nqkak si 6te opravq ne6tata 10x people :}}}}
На 15 си, не си дете, що да не може да отидеш пък!!! И на концертите не ядат хора, просто музиката е силна, кво толкова.
Или вземи ваште с тебе