може да сме зле, но не толкова зле!
ECTK : e правена от слаб математик. Дискусия >
Модератор: sientelo
-
Гост
предположи...Явно не съм във ФФ или в педагогическия ...stone написа:Съгласих се, че има слаби страни, но ти все пак какво учиш?
Да социален съм, но не деец, а социален работник!
Ето ти един hint в факултета ми няма задочници...
А по принцип бала е важен не само за стипендия,трябва ти и за общежитие,и за втора специялност...Така че е важен...Каквото и да си говорим...
-
Гост
-
Гост
Ама и ти си хитър...Май още си мислиш че съм неуспял студент,а?stone написа:Ами приличаш ми на тези, които всеки ден псувам по коридорите на Ректората, защото си мислят, че СУ е техен![]()
Северно крило - част от 1, 2 и не знам още кой етаж...
Поне аз се сещам само за този факултет, в който няма задочно...
Е,няма значение...Позна аз съм в "романтичния факултет"
А какво лошо има някой да си харесва училището...?
-
Гост
Ама човече защо се заяждаш?
Във ФКНФ има 19/+-2/ филологии,всичките ли са безпреспективни според теб?Не че ме касае много какво смяташ...Ама важното е да се правиш на отворен...Хубаво...Успех със социалните дейности и реализацията...А пък
тези "дето ги псуваш"по цял ден в Ректората/всъщност ти кога точно имаш лекции там
/не ги мисли...Ще се оправим някак... 
Във ФКНФ има 19/+-2/ филологии,всичките ли са безпреспективни според теб?Не че ме касае много какво смяташ...Ама важното е да се правиш на отворен...Хубаво...Успех със социалните дейности и реализацията...А пък
тези "дето ги псуваш"по цял ден в Ректората/всъщност ти кога точно имаш лекции там
-
Гост
Брех...Това твоята специялност била много велика...За тази година
ти е трябвало непостижимата оценка от 3.75 Чудна работа...т'ва се изкарва много трудно...Не знам просто...Браво,браво...А пък като излезете и ставате веднага шефове или високо платени работници в социалната сфера...Е,що не я записах тази специалност първа?
Я зък!Сега ще си уча за безработен 4 години и накрая ще се моля на велики хора като вас да ми намерят работа пред някое гише...
Аре стига с offtopici...Идеята на темата беше друга...
ти е трябвало непостижимата оценка от 3.75 Чудна работа...т'ва се изкарва много трудно...Не знам просто...Браво,браво...А пък като излезете и ставате веднага шефове или високо платени работници в социалната сфера...Е,що не я записах тази специалност първа?
Аре стига с offtopici...Идеята на темата беше друга...
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Относно идеята на дискусията. Точно затова са изборни дисциплините и точно затова поне при нас във ФМИ има мисля 5 различни категории изборни предмети (математика, приложна матемика и пр. - забравил съм ги вече - аз съм семестриално завършил и последно си имах всичките необходими точки) и за да завършиш трябва да имаш минимум по определен брой точки от предмети от всяка категория. Така че няма как да записваш само предмети, които са ти лесни. Пък и е въпрос на личен избор доколко човек предпочита да научи по по-малко предмети и да има шанса по-добре да се подготви, или да учи по много предмети, при които не е сигурно, че оценките сте са максимални при минимум усилия (мога да ви гарантирам, че има предмети при които получаваш малко кредити, но хич не са лесни!!! ).
Не се заяждайте, моля ви
Точно се зарадвах, че си обсъждаме проблеми, които ни интересуват, а не спорим кой е по-по-най
Реализацията в България е много трудна независимо каква специалност си, така че не виждам смисъл от всички тези приказки.
За колегите физици-познавам доста хора, които учат физика и знам колко е трудно при тях, но това което ми е направило впечатление е, че почти всички, които познавам си обичат физиката и искат да се занимават с това, независимо колко е трудно-моите уважения към тях
За колегите физици-познавам доста хора, които учат физика и знам колко е трудно при тях, но това което ми е направило впечатление е, че почти всички, които познавам си обичат физиката и искат да се занимават с това, независимо колко е трудно-моите уважения към тях
Не се заяждам, просто се дразня от анонимковци...
Толкова ли е трудна регистрацията????
Много е лесно да пишеш анонимно - като се регистирираш ще ти отговорям нормално, защото имам чувството, че и някой друг се е намесил в разговора! И тия дето ги псувам всеки ден и за които няма работа не са от ФКНФ - ЯВНО НЯКОЙ ПАК НЕ Е РАЗБРАЛ НЕЩО...
Регистрирайте се бе хора, за да знам с кой точно си говоря.....
Толкова ли е трудна регистрацията????
Много е лесно да пишеш анонимно - като се регистирираш ще ти отговорям нормално, защото имам чувството, че и някой друг се е намесил в разговора! И тия дето ги псувам всеки ден и за които няма работа не са от ФКНФ - ЯВНО НЯКОЙ ПАК НЕ Е РАЗБРАЛ НЕЩО...
Регистрирайте се бе хора, за да знам с кой точно си говоря.....