Разпределения по зали?
Модератор: Boromir
- RaLiTO
- В началото бе словото
аз пък квото и да се падне ще си стоя да се забавлявам
ако не друго поне бисери ще мъдря....то и без тва надали ще успея да напиша и по принцип нещо.....
It's the way that I wanna live (it's my prerogative)...
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Няма значение,и на нея ще скочим на мечка.Raya_Alexandra написа:Да, тва да теглиш темата е много гадно...HeyGod написа:Ако той е "щастливеца",после всички ще му скочат на мечка.azzzzzzzz написа:охооо тва е доста голяма .. може би там ще се тегли темата... защо не и ти да си "щастливеца":))))Що не вземат някоя чистачка от университета да я тегли...
То ще му е достатъчно,че няма му скочим на мечка.azzzzzzzz написа:е да ама ако изтегли някоя ваша любима,която знаете идеално... после ще трябва да го черпите човека;)))))
Тази "мечка" явно ми се е превърнала във фикс идея.
Последно промяна от HeyGod на 10 Май 2007, 22:24, променено общо 1 път.
- HeyGod
- Легендарен флуудър
И аз съм си го мислил същото,ако не зная нищо защо не остана да си направя поне кефа,може после да се чета в някоя интернет страницаRaLiTO написа:аз пък квото и да се падне ще си стоя да се забавлявамако не друго поне бисери ще мъдря....то и без тва надали ще успея да напиша и по принцип нещо.....
Надявам се обаче да не прибягна до мъдренето на бисери.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Да,ама аз искам да отделя специално внимание и да проявя творческа мисъл.Raya_Alexandra написа:Бисерите са бисери, не за да ги мъдриш, а за да ти идват отвътреHeyGod написа: Надявам се обаче да не прибягна до мъдренето на бисери.![]()
Впрочем преди две-три седмици сънувах Стамболов,казвам ви - той ще се падне.
Последно промяна от HeyGod на 10 Май 2007, 23:13, променено общо 1 път.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- teufelchen
- От дъжд на вятър