Разпределения по зали?
Модератор: Boromir
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
jexjex написа:айде давайте, още сега да се съберем 30-те човека, да се знаем кои смеFaith написа:jexjex написа:и съм в 241. това ще да е най-готината залагледам само 30 човека, нещо много камерно го раздаваме
с някои от вас ще се видя там, успех!
и аз съм там! и Raya_Alexandra същовече сме трима
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Аз понеже ще отсядам в "Дом на учения"
Намира се на Шипченски проход 50.(Комплекс на БАН)
Да ви попитам кой автобус мога да си хвана,за да ме закара на точното място.
Бих си хванал и такси ,но незнам дали няма да ми излезе скъпо от хотела до СУ.
Това в червеното кръгче е къде се намира хотела.
http://bgmaps.com/map.asp?sid=18bfd4139 ... &grid=m40k
Намира се на Шипченски проход 50.(Комплекс на БАН)
Да ви попитам кой автобус мога да си хвана,за да ме закара на точното място.
Бих си хванал и такси ,но незнам дали няма да ми излезе скъпо от хотела до СУ.
Това в червеното кръгче е къде се намира хотела.
http://bgmaps.com/map.asp?sid=18bfd4139 ... &grid=m40k
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
HeyGod много, ама много внимавай с такситата. 5-6 лева е абсурдно голяма сума, повече от 2.50-3 няма да ти вземат, ако се качиш при нормални превозвачи. Сиреч, ОК Супетранс (но тряябва МНОГО внимателно да провериш колата преди качване за цените), за 1 евро, 91280 (макар че и тук имало бая ментета) и така... А ако ти се разходи до Плиска, билетчето е 70(80стинки) + 10 минути път 
Съществуват адски много ментета, от рода на СК - Спокойствие и Комфорт, ОК Супершанс, ОК Автотранс и т.н... за незапознат човек са си жива клопка, возят на нещо от рода на 1.00/2.00, че има и сладури по 5.80 на километър...
Съществуват адски много ментета, от рода на СК - Спокойствие и Комфорт, ОК Супершанс, ОК Автотранс и т.н... за незапознат човек са си жива клопка, возят на нещо от рода на 1.00/2.00, че има и сладури по 5.80 на километър...
medicate, medicate
- HeyGod
- Легендарен флуудър
5-6-те ми пребивавиния в София ме научиха кои таксита да използвамphoebe написа:HeyGod много, ама много внимавай с такситата. 5-6 лева е абсурдно голяма сума, повече от 2.50-3 няма да ти вземат, ако се качиш при нормални превозвачи. Сиреч, ОК Супетранс (но тряябва МНОГО внимателно да провериш колата преди качване за цените), за 1 евро, 91280 (макар че и тук имало бая ментета) и така... А ако ти се разходи до Плиска, билетчето е 70(80стинки) + 10 минути път
Точно ОК Супертранс ще взема(само на тях съм се качвал),дори при тях км е с 10-20 ст. по-евтин от тези във Варна.
Само,че не знам телефона им.Аз съм на М-тел и мисля,че имаха специален телефон за М-тел. 1212 ли беше ?(без никакви кодове)