Какви кинти взимате?
Модератор: fluffy cloud
Какви кинти взимате?
Мисля, че въпросът е ясен.
Разглеждам разни обяви за работа и ми се иска да се ориентирам къде се нареждат по отношение на заплащането на фона на вашия опит.
Не е нужно да отговаряте конкретно, достатъчно е да попълните анкетата. И естествено - само работещите сред вас. Анкетата е сериозна, не случайно я пускам с по-сериозния си ник.
Разглеждам разни обяви за работа и ми се иска да се ориентирам къде се нареждат по отношение на заплащането на фона на вашия опит.
Не е нужно да отговаряте конкретно, достатъчно е да попълните анкетата. И естествено - само работещите сред вас. Анкетата е сериозна, не случайно я пускам с по-сериозния си ник.
"Le loup ne mordait jamais, l'homme quelquefois. Du moins, mordre était la prétention d'Ursus. Ursus était un misanthrope, et, pour souligner sa misanthropie, il s'était fait bateleur..."
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Какви кинти взимате?
подсказка: броят на мненията ми е средното аритметично на броя на Ursus и на другият му никБeтон написа:Кой си ти, бре.Ursus написа:не случайно я пускам с по-сериозния си ник.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Хаххх , какво точно съм сбъркал ? Форума е за студенти на СУ и аз съм такъв ...Josif написа:Значи си сбъркал форума! Тука сме бедни студенти...pafkata написа:Да и аз съм на комисионна ... както и да е щракнах над 1000лв защото така или иначе почти винаги съм над тази сумаFeverNew написа:Аз работя на хонорар...
Това словосъчетание "беден студент" за мен е лишено от смисъл... Има "мързелив студент" който предпочита само да пие и е*е ...
За мен всеки който е станал студент във хубав университет като СУ има достатъчно потенциал да прави добри пари и единственото което трябва да направи е да намери начина да си ги взима.
Аз имах брутално кофти период преди 2-3 години и научих доста полезни неща ... най основното беше да се пазя от контакти с хора които само се оплакват че нямат пари и никога не мислят как да променят това
Nothing is Perfect
Тогава се пази от контакти с мене!pafkata написа:Хаххх , какво точно съм сбъркал ? Форума е за студенти на СУ и аз съм такъв ...Josif написа:Значи си сбъркал форума! Тука сме бедни студенти...pafkata написа:Да и аз съм на комисионна ... както и да е щракнах над 1000лв защото така или иначе почти винаги съм над тази сумаFeverNew написа:Аз работя на хонорар...
Това словосъчетание "беден студент" за мен е лишено от смисъл... Има "мързелив студент" който предпочита само да пие и е*е ...
За мен всеки който е станал студент във хубав университет като СУ има достатъчно потенциал да прави добри пари и единственото което трябва да направи е да намери начина да си ги взима.
Аз имах брутално кофти период преди 2-3 години и научих доста полезни неща ... най основното беше да се пазя от контакти с хора които само се оплакват че нямат пари и никога не мислят как да променят това
Silence tells me secretly Everything!
- KlimBo
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Малко взимам!!!
Аз взимам 1200 лв. Ама т'ва е толкова, защото масово българите бачкат за без пари и на всички им се струва, че взимам много. Работя, като програмист и тая заплата е едно нищо, но на фона на останалите заплати работодателите се "отпускат" само толкова. Ако масовия българин работеше за 1000 кинта минимум, сещате се, че щях да взимам много повече от 1200. Това е една от причините, поради които ше се изнасям от БГ.
Това е текстови блок, който се прикача към края на това съобщение, щото съм го бил пуснал. Има си ограничение от 255 символа